Friday, 11 September 2020 11:46

Ingen dansk deltagelse ved U18 EM i Izmir

Written by
Jacob Stein Brinck er udtaget til U22 EM i Izmir, hvor den danske deltagelse hæger i en tynd tråd. Jacob Stein Brinck er udtaget til U22 EM i Izmir, hvor den danske deltagelse hæger i en tynd tråd.

Det kommende U18 EM i Izmir bliver uden dansk deltagelse pga. rejserestriktionerne fra Udenrigsministeriet. Også U22 EM hænger i en tynd tråd.

Tyrkiet er pt. et rødt rejsemål, hvilket vil sige, at Udenrigsministeriet fortsat fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Tyrkiet på grund af coronavirus/COVID-19.

Volleyball Danmark har været i dialog med Danmarks Idræts Forbund (DIF) og deres anbefaling er, at de nationale forbund ikke sender atleter til Tyrkiet, med de vejledninger, der pt. ligger fra udenrigsministeriet og regeringen.

Volleyball Danmarks bestyrelse og administration er enige i de anbefalinger og har derfor valgt ikke at sende spillere og stab til lande, hvor udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser.

Dermed bliver der ingen dansk deltagelse ved U18 EM i Izmir, som bliver afviklet den 16.-20. september.

Også tvivl om U22 EM
Ugen efter U18 EM afvikles U22 EM – også i Izmir fra den 23.-27. september. Her afventer Volleyball Danmark Udenrigsministeriets opdateringer næste torsdag, inden den endelige beslutning om dansk deltagelse træffes.   

”Vi håber selvfølgelig på en ændring af forholdene i Tyrkiet, men sandsynligheden for at rejsevejledningerne til Tyrkiet ændrer sig, er ikke stor,” siger Peter Morsing, sportskonsulent i Volleyball Danmark.

”Hvis rejsevejledningerne ikke ændrer sig, bliver vi desværre nødt til at trække vores hold fra U20 EM. Det er vi selvfølgelig meget kede af, men vi ønsker ikke at sende atleter og ledere afsted, hvis der på tidspunktet for turneringen frarådes alle ikke-nødvendige rejser til området,” siger han.

Volleyball Danmark er pt. i dialog med det europæiske volleyballforbund CEV omkring, hvor længe vi kan vente med at træffe en beslutning.

Spillere og trænere er blevet orienteret. 

Disse er udtaget

U18
Anna Juhl Staal Hauge
Frida Meincke Lyø

Nikola Lyø
Christian Lundby Andersen

Coach
Peter Lyø
Thomas Lyø

U22
Sofia Nørager Bisgaard
Clara Bernberg Windeleff

Mikkel Hoff
Jacob Stein Brinck

Coach
Martin Olafsen
Dennis Spile Hansen

Read 608 times

Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2610
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt vedr. Pepsi MAX Beachvolleyball Tour
Sportskonsulent
Peter Morsing
Mob.: +45 2877 2988
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer