Friday, 19 July 2019 13:28

Finalestævner vises LIVE på DR TV og Volley TV

Written by 
Foto: Flemming Patulski Foto: Flemming Patulski
Er du på ferie, eller har du ikke mulighed for at nå til strandene, når Pepsi Max Tourfinalen på Bellevue og DM-finalestævnet på Amager Strandpark serves i gang, så er der ingen grund til panik. Der vil nemlig blive sendt LIVE fra begge turneringer på henholdsvis Volley TV og DR TV.

Der bliver – med andre ord - rig mulighed for at se toppen af dansk beachvolley slå sig løs på din foretrukne skærm, når der står beachvolley på programmet fra morgen til aften i de to første weekender i august.

Til Pepsi Max Tourfinale Bellevue sendes der LIVE begge dage på Volley TV, der som altid leverer knivskarp kvalitet med replays, grafik og med forbundets faste kommentator, Casper Ahlehoff Hansen.

”Jeg glæder mig meget til at komme ud på strandene og kommentere en masse god beachvolley. Der er altid en fantastisk stemning til stævnerne på Bellevue og Amager Strandpark, og det er begge stævner med noget på spil - det kan man i den grad mærke på både spillere og tilskuere. ” fortæller Casper Ahlehoff Hansen, mediekonsulent i Volleyball Danmark.

DR TV sender finalerne fra Amager Strandpark

Til DM-finalestævnet på Amager Strandpark bliver der ligeledes sendt LIVE både lørdag og søndag på Volley TV indtil finalerne. Når det bliver finaletid og DM-trofæet skal uddeles, skal du igen i år klikke dig ind på DR TV, som varetager produktionen af de to finaler.

”Vi er rigtig glade for at have DR TV med til finalerne igen i år. I Volleyball Danmark er vores målsætning, at vores store events som bl.a. DM-finalerne i beachvolley skal ud og leve på større platforme som DRs, så vi får eksponeret sporten til et endnu bredere publikum. Vi ser generelt en stigende interesse for beachvolley i mediebilledet, og DRs dækning af DM-finalerne er et stort skulderklap til de mange spillere, klubber, frivillige og sponsorer, der er med til at udvikle sporten og Touren i Danmark. Samtidig er det også en anerkendelse af, at vi med vores produktioner på Volley TV har været medvirkende til, at vi sætter spotlight på vores sport og bliver attraktive for større mediehuse.” slutter Casper Ahlehoff Hansen.

LIVE Sendeplan:

3.-4. august: Pepsi Max Tourfinale, Bellevue

10.-11. august: DM-finalestævne, Amager Strand
Read 1977 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
info@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Direktør
Jesper Jørgensen

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer