Monday, 08 July 2019 10:44

Volleyball Danmarks opfølgning på flytning af semifinalestævnet

Written by 
Vi har i den seneste uge oplevet stor debat omkring flytningen af semifinalestævnet fra Kerteminde, og at der er blevet fremlagt forskellige sider af sagen, bl.a. i lokale medier, der i vores øjne ikke er faktuelt korrekte. Vi vil derfor gerne understrege følgende i sagen:
  • OV96 blev tidligt gjort opmærksom på, at kommunikationen med sponsorer skal gå gennem Volleyball Danmarks beachvolleyadministration. Efter dette var klubben stadig i direkte kontakt med sponsorerne.
  • Der ER blevet givet en skriftlig undskyldning fra Volleyball Danmarks ledelse til OV96 efter uoverensstemmelsen med Volleyball Danmarks beachvolleyadministration.
  • Peter Morsing er IKKE blevet afholdt fra at kommentere på sagen, men forbundet ønskede at bestyrelsesformand Jørgen Bentzen tog kontakten til pressen.
  • Da OBVK efter OV96s udmelding meddelte forbundet, at de ikke kunne afvikle stævnet og trak sig som økonomisk ansvarlig arrangør, var tiden og opgaven for uoverkommelig til, at stævnet kunne blive afviklet succesfuldt på Kerteminde. Det har forbundet, uanset hvor meget vi ville det, hverken ressourcer eller økonomi til. Koordinering af flytningen til Vedbæk Strand foregik på under to uger, og blev først påbegyndt, da forbundet ikke længere fandt det realistisk, at stævnet kunne afvikles i Kerteminde. Det har aldrig været forbundets overordnet plan, at Kerteminde stævnet skulle rykkes, og vi tager skarp afstand fra påstande herom.
Vi er også meget kede af, at der i debatten bliver udpeget enkeltpersoner. Vi fastholder, at konflikten har flere parter involveret, og ansvaret for situationen dermed ligger på skuldrene af både de involverede klubber og forbundet. I forbundet har administrationen, ledelsen og bestyrelsen løbende været involveret i sagen, og det er således et fælles medansvar, vi bærer, og ikke alene administrationen i form af Peter Morsing. Dermed vil vi også gerne understrege, at Peter Morsing har haft og fortsat vil have vores fulde opbakning som koordinator af Touren.

Vi er – endnu en gang – meget kede af, at vi ikke skal til Kerteminde i år, men vi er også fast besluttede på, at der nu skal ses fremad, så vi kan arbejde på at få Touren tilbage til Kerteminde næste år. Vi håber, at alle der elsker beachvolley og stævnet i Kerteminde vil være med til dette.

Vi opfordrer alle, der har spørgsmål til sagen, til at henvende sig på mail til dvbf@volleyball.dk

På vegne af Volleyball Danmark,
Jørgen Bentzen
Bestyrelsesformand, Volleyball Danmark.
Read 1070 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer