Wednesday, 26 June 2019 11:28

Kerteminde semifinalestævne flyttes til Vedbæk strand

Written by 
Volleyball Danmark må med stor beklagelse meddele, at semifinalestævnet i Kerteminde den 27.-28. juli aflyses i år. Stævnet flyttes i stedet til Vedbæk strand, hvor det fortsat fungerer som et semifinalestævne.

Baggrunden for aflysningen er, at OV96 har trukket sig som medarrangør efter en uoverensstemmelse med Volleyball Danmark. Odense Beachvolley Klub (OBVK), som er stævnets lokalarrangør, har herefter vurderet, at de ikke kan gennemføre stævnet uden betydelig økonomisk og administrativ hjælp fra Volleyball Danmark. En hjælp, der fra forbundets side desværre ikke har været mulig at imødekomme med så kort varsel.

”Vi er utrolig kede af, at vi ikke skal til Kerteminde med Touren i år. Det er et traditionsrigt stævne med mange deltagere, og det er ærgerligt, at vi nu må skuffe alle dem, der havde glædet sig til at komme til Kerteminde. Vi beklager meget denne situation, som vi har forsøgt at finde en løsning på, men med den korte tidsfrist er det desværre ikke muligt at gennemføre semifinalestævnet i Kerteminde.” udtaler Jørgen Bentzen, fungerende formand i Volleyball Danmark.

Pepsi MAX Beachvolley Tour kræver et stort set-up på strandene med tribune, musik og sponsoraktivering. Dertil kommer en række myndighedsgodkendelser samt behovet for en lokal arrangør, der har ressourcer til at løfte de mange opgaver før, under og efter stævnet. Med sommerferien lurende om hjørnet hos de offentlige instanser, har det derfor også været en udfordring at finde et alternativ til Kertemindestævnet.

”Vi har været meget opsatte på, at der stadig skal afholdes et semifinalestævne. Vi har derfor arbejdet mod uret på at afsøge alternativer, så vi stadig kan få stablet et stævne på benene i samme weekend. Derfor er vi rigtig glade for, at vi har fundet Vedbæk strand som den nye lokation for semifinalestævnet. Vi er meget taknemmelige for Rudersdal kommunes store samarbejdsvillighed og engagement for at få alle ender til at mødes på så kort tid. Samtidig skylder vi en stor tak til Elite Beachvolley, der har påtaget et stort ansvar som lokalarrangør.” tilføjer Peter Morsing, beachvolleyball koordinator i Volleyball Danmark.

Elitebeachvolley vil i samarbejde med Vedbæk Surfklub stå for at løfte de mange opgaver på stranden, som kommer til at kræve en del frivillige hænder. Stævnet afvikles fortsat som et semifinalestævne med Tourens vanlige set-up, dog vil der ikke blive plads til ligeså mange hold, som der normalt er i Kerteminde. Der spilles således i rækkerne fra elite til 4. division i Vedbæk. Du kan finde mere information om semifinalestævnet på Vedbæk Strand her.

”Vi har store forventninger til stævnet, og jeg er sikker på at det bliver en succes. Det åbner jo også muligheden for, at vi forhåbentlig kan fortsætte samarbejdet med Rudersdal kommune i fremtiden. Det skal dog understreges, at vi stadig vil arbejde dedikeret på at få et Pepsi MAX stævne til Fyn til næste år, da det er en høj prioritet for os, at Touren er repræsenteret bredt i hele landet.” afslutter Peter Morsing.

OBVK arrangerer et 1-dagsstævne for bredde- og ungdomsspillere i Dalum lørdag den 27. juli. Nærmere information om dette stævne følger.
Read 2139 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer