Wednesday, 22 May 2019 18:25

Copenhagen Grand Slam indtager Nyhavn

Written by 
Efter lang tids hårdt arbejde, er det lykkes at få enderne til at nå sammen og tilladelserne på plads. Dermed kan Volleyball Danmark, Elite Beachvolley og Copenhagen Beachvolley samt vores sponsorer nu med stor glæde løfte sløret for en af sommerens fedeste beachvolleybegivenheder – nemlig en City Grand Slam midt på ikoniske Nyhavn i København.

Det bliver eliteturneringen i Copenhagen Grand Slam, der mellem den 14.-16. juni afvikles i Nyhavn, hvor der helt fra bunden bliver etableret en beachvolleybane med tribune og sponsorområde lige op ad Inderhavnsbroen – populært kaldt Kyssebroen - og ud til Københavns havn.

”Vi har længe ledt efter en egnet lokation i et attraktivt område af København og har i Nyhavn fundet et perfekt sted, hvor mange mennesker passerer forbi hver dag og pladsen er et populært opholdsområde med flere caféer og restauranter” udtaler Lars Mayland fra Elite Beachvolley.

”Samtidig tror vi på, at mange vil stoppe op og bruge nogle timer, når de oplever den stemning og fest, der er omkring beachvolley på topniveau” tilføjer han.

Peter Morsing, Beachvolley koordinator i Volleyball Danmark, tilføjer: ”Det er virkelig en stor fornøjelse, at arbejde sammen med en forening som Elite Beachvolley” .

”De har lagt et kæmpe arbejde i at få dette til at blive en realitet, lige fra deres egen idé og omfattende beskrivelse af projektet, over indhentning af tilbud på sand, tribuner m.m., til indhentning af alle de tilladelser, der skal til for at få et så stort set-up placeret midt i København. Jeg ved det har været en meget omfattende proces”.

”At Copenhagen Beachvolley så med det samme er med på idéen og stiller med alle de frivillige, der skal til for at få det til at fungere med opbygning og afvikling, er jo bare helt fantastisk”, slutter Peter Morsing.

For at få plads til afviklingen af alle kampene på én bane, spilles eliteturneringen for både damer og herrer over tre dage - fredag til søndag den 14.-16. juni - så det bliver tre dage med beachvolley i topklasse i Nyhavn. Den første kamp bliver fløjtet i gang allerede fredag eftermiddag den 14. juni og turneringen fortsætter helt frem til finalerne søndag eftermiddag.

Som en god optakt til weekendens eliteturnering, vil der torsdag d. 13. juni være Pop-Up volley på banen fra kl. 13-20, hvor alle kan komme forbi og prøve at spille beachvolley.

Vi glæder os til at byde spillerne, alle Københavns borgere og byens turister velkomne til beachvolleyball i topklasse i et af Københavns mest populære områder, der skaber de perfekte rammer for en fantastisk beachvolleyfest – både på og uden for banen.
Read 1954 times Last modified on Wednesday, 22 May 2019 19:09


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer