Monday, 06 May 2019 10:50

Koldt og spændende i Odense

Written by 
Koldt og spændende i Odense 1. division Vinder Martens/Haugaard Nr.2 Fald/Wissing
Odense Grand Slam var imødeset med både spænding, nervøsitet og glæde fra spillerne, arrangørerne og tilskuerne.

For alle startede det som en kold fornøjelse – med vel nok de laveste temperaturer til et sommerbeachstævne i mange år. Heldigvis ændrede vejret sig i den rigtige retning i løbet af weekenden og søndag var det endda muligt, at se hold spille uden cold weather gear.
Trods det svingende og lidet prangende vejr, blev der kæmpet bravt i alle rækker og der blev vist rigtig god beachvolley – og så endda så tidligt på sæsonen.

I damernes eliterække var der kun et af de danske landshold med. Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard, der skal repræsentere Danmark ved Continental Cup i Dublin, levede op til favoritværdigheden og tog sejren efter en tæt finale (21-18, 21-18) mod Berglind Jonsdottir/Caroline Udemark. I kampen om 3. pladsen vandt Anneka Hastings/Signe Zibrandtsen Haaning en vanvittig spændende kamp med 19-17 i tredje sæt over Helle Søndergård/Frederikke Schade Jensen.

Hos herrerne var alle tre danske bruttolandshold med – endda på hjemmebanen i Odense. Det skulle dog vise sig, at de ikke kun mødte hård modstand i deres indbyrdes magtkamp - også de evigt unge Kaszas-brødre var klar til sæsonstart og ville lege med om sejren.
Styrkeforholdet svingede frem og tilbage og det var svært efter lørdagens tætte kampe at udpege en egentlig favorit. I semifinalerne var Oliver og Sebastian Kaszas overlegne mod de regerende danmarksmestre Mads Rosager/Jacob Stein Brinck, mens den anden semifinale var anderledes tæt og blev vundet med de allermindste marginaler. Det nydannede par Daniel Thomsen/Morten Overgaard viste at de er klar fra start og vandt 16-14 i tredje sæt over Kristoffer Abell/Martin Trans.

Finalen blev en gentagelse af lørdagens spændende 2. runde kamp, hvor Kaszas havde trukket det længste strå i et spændende tredje sæt. Om det var lørdagens sejr, der gav brødrene de fleste kræfter til sidst vises ikke, men i slutfasen var de igen stærkest og vandt den intense finale med 22-20, 21-18 og snød således alle hjemmebanefavoritterne. I kampen om tredjepladsen rejste danmarksmestrene Rosager/Brinck sig og tog den sidste podieplads, efter endnu en spændende kamp og 16-14 i tredje sæt over Abell/Trans

Alle resultater fra Odense Grand Slam kan ses på vores nye turneringsplatform hos Latourna

Vinderne blev:
Elite herrer: Oliver Kaszas/Sebastian Kaszas
Elite Damer: Cecilie Køllner Olsen/Sofia Nørager Bisgaard
1.division herrer: Jakob Martens/Thomas Haugaard (billede)
1.division damer: Johanne Heinsen/Tine Meyhoff
2.division herrer: Frederik Olsen/Anton Svaneborg
2.division damer: Jannie Rasmussen/Charlene Manuella Johnsen
3.division herrer: Anders Als/Jeppe Tryggedsson
3.division damer: Sif Barkler/Sofie Jensen
4.division herrer: Viktor Buch/Andreas Christiansen
4.division damer: Victoria Lippmann/Anna Helbing

Næste turnering er Copenhagen Challenger, hvor der er tilmeldingsfrist tirsdag kl. 12.00
Vejret ser heldigvis ud til at blive markant bedre end i denne weekend
Read 1309 times Last modified on Monday, 06 May 2019 10:54


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer