Thursday, 02 May 2019 12:53

Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 kickstartes i weekenden

Written by 
I weekenden den 4.-5. maj tages der hul på 2019 udgaven af Pepsi MAX Beachvolley Tour, når Odense Beachvolleyklub åbner ballet med Odense Grand Slam.

Selvom vejret stadig ser lidt tvivlende ud, tripper beachvolleyspillerne for at komme ud og teste deres evner af i sandet. Det kan også ses på tilmeldingen til Tourens første stævne, Odense Grand Slam, der er fyldt op og har ventelister til næsten alle rækker. Det er selvfølgelig noget, der glæder beachvolley koordinator, Peter Morsing:

”Der er overtegnet på både dame- og herrerækken i Odense. Det er selvfølgelig positivt for os, men ærgerligt for dem, der ikke kan komme med og står på venteliste. Derfor kan vi kun opfordre til, at man får tilmeldt sig de stævner, man ønsker, i god tid for at være sikker. Men vi er nu glade for, at vi kan starte Touren med et brag i Odense, og vi glæder os til nogle fede weekender hele foråret og sommeren over,” udtaler han.

I Volleyball Danmarks podcast, Volley Talk, giver Peter Morsing et lille indblik i årets Tour. Lyt med her.

Nyt turneringssystem og livescore
Til dette års beachvolley Tour implementeres desuden en ny platform til formidling af turneringsprogram og resultater, hvor spillere og følgere kan blive opdateret på kamprogram, resultater og endda også livescore.

”Vi samarbejder i år med Latourna, som laver turneringsprogrammer og resultatformidling turneringssystemer for forskellige sportsgrene. Så vi kommer til at være online med hele vores turnering, og resultater for alle kampe vil blive opdateret så snart kampene er slut. Vi vil også få muligheden for at lave livescore, som vi forsøgsvis vil bruge til nogle af stævnerne. Men ellers bliver turneringsstrukturen som vi plejer, der er kun formidlingen af den, der bliver ny,” forklarer Peter Morsing.

Turneringssystemet kan findes på: https://latourna.com/?o=vbdk, hvor man kan tilgå de forskellige stævner, når de løbende bliver offentliggjort.

Oversigt over tilmeldte hold og rækkeinddelingen findes stadig på tilmeldingssiden.

Er du i tvivl om hvad, hvor og hvordan omkring Pepsi MAX Beachvolley Tour, så læs denne artikel med de 15 FAQ omkring Touren.
Read 1190 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer