Saturday, 15 December 2018 23:30

Her er Årets Spiller og Most Improved på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018

Written by 
Spillerne på Pepsi Max Beachvolley Tour har stemt på deres favorit til Årets Spiller og Most Improved 2018. Se hvem kollegerne i sandet har peget på her.

Mange af spillerne på Pepsi Max Beachvolley Tour havde skiftet sandet ud med den røde løber, da de var med til at fejre dansk beachvolley og volleyball lørdag aften ved Dansk Volleyball Award 2018 i Idrættens Hus i Brøndby.

Til awardshowet blev det offentliggjort, hvem spillerne på Pepsi Max Beachvolley Tour har kåret som Årets Spiller og Most Improved på beachtouren 2018.

Det er BeachTourGruppen, der sammen med Volleyball Danmark har nomineret kandidaterne, og efterfølgende er det spillerne selv på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018, der har stemt på deres favorit til at modtage hæderen.

Årets Spiller gives til den spiller, som har præsteret bedst på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018.
Most Improved gives til den spiller, som har forbedret sig mest på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018.

ÅRETS SPILLER PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018

Line Trans Hansen (Odense Beachvolleyklub)
Årets danske kvindelige beachvolleyspiller er for 2. år i træk Line Trans Hansen fra Odense Beachvolleyklub. Med imponerende fem sejre på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, inklusiv DM-finalen, samt adskillige optrædener på den internationale scene har den 26-årige fynbo sammen med makkeren Maria Tyndeskov vist, at de mener det alvorligt, når de fortæller om deres ambitioner, der rækker udover landets grænser. Line Trans Hansen sluttede desuden nummer 1 på damernes rangliste.

Øvrige nominerede: Cecilie Køllner Olsen, Helle Søndergård, Maria Tyndeskov og Simone Okholm Hansen.

Line Trans Hansen fra Odense Beachvolleyklub er Årets spiller på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 foto Eventmedia
Mads Rosager (Odense Beachvolleyklub)
Årets danske herre beachvolleyspiller 2018 er to-meter-manden Mads Rosager fra Odense Beachvolleyklub. Den 27-årige fynbo kunne i sommer hæve DM-trofæet på Amager Strand sammen med makker Jacob Stein Brinck. Sammen har de to også markeret sig stærkt i udlandet, hvor det bl.a. er blevet til triumf ved NEVZA-turneringen i Sverige. Mads Rosager sluttede desuden alene på 1. pladsen på herrernes rangliste og hentede tre turneringssejre samt to 2. pladser på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018.

Øvrige nominerede: Daniel Thomsen, Kristoffer Abell, Lars Mayland, Oliver Venndt Kaszas og Sebastian Venndt Kaszas.

Mads Rosager fra Odense Beachvolleyklub er årets spiller på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 foto Eventmedia
MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018

Sofia Nørager Bisgaard (Copenhagen Beach)
ÅretsMost Improvedpå Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 hos damerne er Sofia Nørager Bisgaard. Den kun 16-årige Sofia Bisgaard har i den grad sat sit fodaftryk i sandet på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, hvor det er blevet til to flotte 2. pladser samt en 4. plads og to 5. pladser. Det blev belønnet af kollegerne, hvor to ud af tre har stemt på Sofia Bisgaard som Most Improved.

Øvrige nominerede: Amanda Øster Andersen og Signe Zibrandtsen Haaning.

Sofia Nørager Bisgaard fra Copenhagen Beach er årets Most Improved på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018 foto Eventmedia
Jacob Stein Brinck (Odense Beachvolleyklub)
ÅretsMost Improvedpå Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 hos herrerne er Jacob Stein Brinck. Den blot 19-årige fynbo stemplede i den grad ind på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, hvor det blev til DM-guld, en 1. plads i Pepsi MAX Tour-finale samt to Grand Slam 2. pladser. Kollegerne var da heller ikke i tvivl, da tre ud af fire stemte på Jacob Stein Brinck som Most Improved.

Øvrige nominerede: Jacob Cordua Stormly og Nicolai Houmann.

Jacob Stein Brinck fra Odense Beachvolleyklub er årets Most Improved på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 Foto MortenO.com
Read 650 times Last modified on Saturday, 15 December 2018 21:13


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer