Wednesday, 05 December 2018 13:11

Her er de nominerede til Årets Spiller og Most Improved på beachtouren

Written by 
Foto: MortenO.com Foto: MortenO.com
NOMINEREDE TIL ÅRETS BEACHVOLLEYSPILLER 2018 (DAMER)

Cecilie Køllner Olsen (Copenhagen Beachvolley)
Hun er efterhånden ved at være en af de mere rutinerede spillere i elitefeltet på den danske beachtour. Har i denne sæson dannet makkerpar med Signe Zibrandtsen og viste sig at blive bedre og bedre i løbet af sæsonen. Hun kunne lade sig hylde på Amager Strandpark i sommer som landets 3. bedste beachvolley-par på damesiden.

Helle Søndergaard (Odense Beachvolleyklub)
Hun har i flere sæsoner vist, at hun er en af de stærkeste i sandet på den danske beachvolley tour. Har igen i år repræsenteret Danmark ved flere internationale stævner og var sammen med sin makker, Simone Okholm, med til at vinde DM-sølv efter en flot finale mod Trans og Tyndeskov.

Line Trans Hansen (Odense Beachvolleyklub)
Hun genvandt i år DM-trofæet med makkeren Maria Tyndeskov. Har i flere sæsoner vist sit høje niveau både på den danske beachvolley-tour, men også i internationale sammenhænge. Hun kunne sidste år krydre en flot sæson af med prisen som årets danske beachvolleyspiller hos damerne. 

Maria Tyndeskov (Copenhagen Beachvolley)
Hun trådte for alvor ind på den danske beach-scene på sidste års Tour, hvor hun sammen med sin makker Line Trans Hansen vandt DM. Den præstation gentog makkerparret i år, da de i sommer igen kunne lade sig hylde som danske mestre i beachvolley på Amager Strandpark.

Simone Okholm Hansen (Copenhagen Beachvolley)
Hun har sammen med sin makker på årets Tour, Helle Søndergaard, vist højt niveau hele sommeren. Det rakte dog ikke til guld, men måtte tage til takke med en plads på næstøverste trin på medaljeskamlen. Har igen i år repræsenteret dansk beachvolley i internationale turneringer med Helle Søndergaard.

NOMINEREDE TIL ÅRETS BEACHVOLLEYSPILLER 2018 (HERRER)

Daniel Thomsen (Odense Beachvolleyklub)
Sammen med Kristoffer Abell har den rutinerede Thomsen i nogle sæsoner vist sig at være blandt de bedste i landet i sandet. Han måtte dog tage til takke med en bronzemedalje til DM efter en sikker sejr over Kaszas brødrene.

Kristoffer Abell (Odense Beachvolleyklub)
Den garderhøje Abell er utvivlsomt et kæmpe talent både i hallen, men i den grad også i sandet. Han har igen i denne sæson været en af Tourens stærkeste med sin makker – den mere rutinerede Daniel Thomsen. Kunne i år slutte Touren af med en bronzemedalje til DM.  

Lars Mayland (Copenhagen Beachvolley)
Den rutinerede Mayland har i rigtig mange år præget den danske Tour, og i år var naturligvis ingen undtagelse. Efter en flot finale mod Rosager og Brinck, måtte Mayland og makker Secher Hansen dog tage til takke med en sølvmedalje.

Mads Rosager (Odense Beachvolleyklub)
Efter nogle sæsoner med skader var Mads Rosager igen tilbage i fulde omdrejninger på årets Tour. Med sin nye makker, den unge Jakob Stein Brinck, viste Rosager storspil og kunne i sommer lade sig hylde som Danmarksmester 2018 med Stein Brinck.

Oliver Kaszas (Klampenborg Beachvolley Club)
Han har igen I år dannet par med sin bror, Sebastian Kaszas. De to Kaszas brødre har i mange år været et stærkt og markant par på den danske beachvolley tour. Ved årets DM på Amager Strand rakte præstationerne til en samlet 4. plads.

Sebastian Kaszas (Klampenborg Beachvolley Club)
Han har ligesom sin makker og bror, Oliver Kaszas, vist sit høje niveau i sandet de sidste mange sæsoner. Selvom det ikke blev til metal i denne sæson, så er begge Kaszas brødre med i feltet som årets mandlige beachvolleyspiller 2018.

NOMINEREDE TIL MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018 (DAMER)

Amanda Øster Andersen (Copenhagen Beachvolley)
Amanda Øster Andersen har i år vist sig rigtig godt kørende på årets beachvolley tour. Hun er som sæsonen er gået blevet bedre og bedre og har sammen med unge Sofia Bisgaard vist rigtig fint niveau i sandet.

Signe Zibrandtsen (Copenhagen Beachvolley)
Zibrandtsen har vist sig uhyre stabil på årets Tour og har fået lidt af et gennembrud i sandet. Kunne i sommer til DM lade sig hylde med sin makker, Cecilie Køllner Olsen, som bronzevindere på Amager Strand.

Sofia Bisgaard (Copenhagen Beachvolley)
Hun har imponeret alt og alle på årets Beachtour og har i den grad vist, at hun kan bide skeer med den absolutte elite i sandet. Med sin unge alder taget i betragtning, er det imponerede, hvordan hun fysisk har fået sat sig igennem på Touren.

NOMINEREDE TIL MOST IMPROVED PÅ PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2018 (HERRER)

Jacob Stein Brinck (Odense Beachvolleyklub)
Han er ung og powerfuld, den unge Jacob Stein Brinck fra det fynske. Han blev hevet op af hatten, da Mads Rosager skulle have ny makker, og med en DM-triumf i sommer viser det ret godt, hvilken succes Stein Brinck har været.

Jacob Stormly (Copenhagen Beachvolley)
Den rutinerede Stormly er som en god flaske rødvin, han bliver bedre og bedre med årene. I denne sæson har han haft stor succes sammen med sin makker Nicolai Houmann, og mon ikke makkerparret, hvis de fortsætter sammen, i kommende sæson vil række ud efter medaljer.

Nicolai Houmann (Copenhagen Beachvolley)
Den garderhøje Houmann har i denne sæson virkelig fået smag for beachvolley og har sammen med sin makker Jacob Stormly vist, at de tilhører eliten. Han har fået sit gennembrud i beachvolley-sammenhæng, og det bliver spændende udviklingen i kommende sæson. 
Read 1227 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer