Wednesday, 05 December 2018 09:55

Her er de nominerede til årets breddekåringer

Written by 
Klubber, kredsfolk og administrationen i Volleyball Danmark har nomineret de klubber og ledere, som de mener fortjener hæderen som A-Sport.dk Årets Breddeklub og Mikasa Danmark Årets Breddeleder.

Året rundt bliver der ydet en fantastisk frivillig indsats ude i de danske volleyballklubber.

Traditionen tro har klubber, kredsfolk og Volleyball Danmark nomineret dem, de synes, skal have et ekstra stort klap på skulderen, når priserne uddeles til Dansk Volleyball Award 2018 lørdag den 15. december i Idrættens Hus i Brøndby.

Mikasa Danmark og A-Sport sponsorerer i år de to priser, så vinderne udover æren kan se frem til en henholdsvis 10.000 kr. til A-Sport.dk Årets Breddeklub og 1.000 kr. Mikasa Danmark Årets Breddeleder

NOMINEREDE TIL A-SPORT.DK ÅRETS BREDDEKLUB

Bedsted KFUM Volleyball
Klubben arbejder ambitiøst med alle niveauer af volleyball i klubben – fra Kidsvolley til 1. division. Bedsted KFUM Volleyball har en rigtig stor børne- og ungdomsafdeling med over 100 spillere – trods deres placering i en lille by. Klubben er volleyball-ambassadører i store dele af Vestjylland.

Odense Beachvolleyklub
Klubben samler både unge og gamle, bredde og elite. Et eksempel er Odense Beachvolleyklubs fredags volley, hvor alle mixes på tværs af hele klubben – gammel som ung, rutinerede som nybegyndere. Klubben prioriterer dygtige trænere på alle niveauer.

VLI Volley
Klubben arbejder målrettet med deres mange seniorhold. VLI Volley gør et stort stykke arbejde for at skabe en klubkultur, der ligger udover bare at være et sted, man kommer og spiller volleyball.

NOMINEREDE TIL MIKASA DANMARK ÅRETS BREDDELEDER

Cecilie Elleby Vestergaard, Hvidovre Volleyball Klub
Er en rigtig ildsjæl. Cecilie Elleby Vestergaard bruger mange timer på børne- og ungdomsafdelingen, coaching og sociale aktiviteter i Hvidovre Volleyball Klub. Hun planter mange positive og venskabelige aftryk hos alle i klubben.

Pau Larsen, Amager Volleyball Klub
En ambitiøs formand, der tænker stort, og som altid er åben over for nye initiativer. Fx deltager Amager Volleyball Klub som fritidsklub i Københavns Kommune. Han har sat frivillighed på dagsordenen i klubben.

Viktor Buch, DHV Odense
En ung, arbejdsom herre, som er lyttende og ihærdig. Viktor Buch har en utrolig evne til at motivere andre til at løfte i flok og støtte op om klubben og hinanden.

Vinderne afsløres til Dansk Volleyball Award 2018 den 15. december i Idrættens Hus i Brøndby.
Køb billet her.
Read 882 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer