Monday, 13 March 2017 10:00

Sidste vinterturnering slutter med sejr til seed 1

Written by 
Aarhus Beach Arena dannede rammerne om årets sidste vinterturnering i weekenden. Seed 1 hos både damerne og herrerne triumferede.

Beachvolleybanerne i Aarhus var fyldt op, og der var endda et par makkerpar på venteliste, da beacharenaen i den jyske hovedstad lagde sand til den 6. og sidste vinterturnering den 11. og 12. marts.

16 damehold og 16 herrehold er tilmeldt i Aarhus, hvor Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen igen indtog seed 1 hos damerne.

Makkerparret vandt den første vinterturnering, der også blev spillet i Aarhus, og har derefter også stået øverst på podiet i Odense.

I weekenden tabte makkerparret ikke et eneste sæt frem mod finalen, hvor Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen stod over for Maja Pilgaard og Henriette Sønderskov Bjerrum, der var blevet tildelt et wildcard til eliterækken. Seed 1 fortsatte de flotte takter og vandt finalen med sikre 2-0 (21-15, 21-10).

Hos herrerne er Daniel Thomsen og Kristoffer Abell seedet 1’er. Ligesom deres kvindelige kolleger spillede makkerparret sig i finalen uden at afgive sæt.

I herrefinalen mødte Thomsen og Abell makkerparret Hans Møller Voldby og Thor Højen Wind. Seed 1 rystede ikke på hånden og vandt finalen med 2-0 (21-10, 21-19).

Dermed er der ikke flere vinterturneringer på programmet. Nu er der bare tilbage at tælle ned til den 6. maj, hvor den første turneringer på Pepsi Max Beachvolley Tour 2017 spilles.
Read 1100 times Last modified on Monday, 13 March 2017 14:23


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer