Friday, 10 March 2017 06:00

Fuldt hus til årets sidste vinterturnering

Written by 
Aarhus Beach Arena danner rammerne om årets sidste vinterturnering i weekenden. Interessen for at spille med er så stor, at der er venteliste.

Interessen for at spille beachvolley året rundt er stor. Så stor, at der er fyldt op i alle rækker og endda venteliste hos damerne, når Aarhus Beach Arena byder indenfor til den 6. og sidste vinterturnering den 11. og 12. marts.

16 damehold og 16 herrehold er tilmeldt i Aarhus, hvor Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen igen indtager seed 1 hos damerne. Makkerparret vandt den første vinterturnering, der også blev spillet i Aarhus, og har derefter også stået øverst på podiet i Odense.

Hos herrerne er Daniel Thomsen og Kristoffer Abell seedet 1’er. Makkerparret skal se, om de kan gentage succesen fra januar, hvor de vandt vinterturneringen i Odense.

Eliterækkerne spilles om lørdagen og 1. divisionsrækkerne om søndagen.

Læs mere om vinterturneringen i Aarhus her.
Read 1026 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer