Friday, 10 February 2017 08:05

Nyborg omdanner torvet til én stor beachvolleyfest

Written by 
Der er lagt op til et brag af en beachvolleyfest i hjertet af Nyborg den sidste uge i august, når hele torvet mellem rådhuset og Nyborg Slot forvandles til en udendørs sportsarena og fyldes med sand og beachstemning.

Nyborg Kommune og Sport Event Fyn lover beachvolley på højt niveau samt aktiviteter for både store og små, når byens torv omdannes til udendørs sportsarena.

Mens kommunen og Sport Event Fyn står som arrangører bag det nye tiltag, har både lokalklubben Fighterne og Odense Beach Volley Klub sagt ja til at stille med frivillige, som skal få det hele til at glide.

Forretningsudvikler i Sport Event Fyn, Jakob Staun, ser " Nyborg City-Beach Performance 2017" som et springbræt til at kunne tiltrække endnu flere internationale stævner, der kan afvikles i bynære omgivelser.

På europæisk plan vinder bynære beachvolley-turneringer nemlig mere og mere frem, fortæller erhvervs- og udviklingsformand Peter Wagner Mollerup i en pressemeddelelse.

Både for børn og voksne
Selve eliteturneringen skydes i gang lørdag den 26. august med finaler søndag. Sideløbende vil der blive afholdt en ungdomsturnering, men allerede i dagene op til vil skolebørn og andre interesserede kunne få lov til at boltre sig i sandet og prøve kræfter med beachvolley.

Undervisningen tager Odense-klubben sig af. Desuden er der planer om at arrangere en firmaturnering, som skal skyde weekendens aktiviteter i gang tilsat masser af musik og måske en enkelt fadøl eller to.

”Vi forestiller os et torv, der summer med aktiviteter, konkurrencer, eventboder, fyldte tribuner, underholdning, musik, loungeområde, dygtige internationale hold, nervepirrende kampe og beachvolley i særklasse,” siger erhvervs- og udviklingsformand Peter Wagner Mollerup.
Read 954 times Last modified on Friday, 10 February 2017 08:07


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer