Jakob Wärme Lykke

Jakob Wärme Lykke

Der kommer til at vrimle med danske flag, når FIVB World Touren den kommende måned lægger vejen forbi Indien, Australien og Cambodja.

De regerende danmarksmestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har pakket kufferten og deltager i to internationale turneringer i løbet af de kommende tre uger.

På en stor del af rejsen får de selskab af DM-sølvvinderne på damesiden, Helle Søndergård og Simone Okholm, som også går foråret i møde uden for landets grænser.

De danske makkerpar begynder deres internationale kampagne i Indien den 28. februar, hvor Søndergård og Okholm er klar til Main Draw, mens Rosager og Brinck først skal igennem kvalifikationen for at nå dertil.
Følg med i damernes turnering her og herrernes turnering her.
  
Fra Indien går turen til Australien, hvor Helle Søndergård og Simone Okholm er med i kvalifikationen den 6. marts. Den turnering kan følges her. 
Det er samtidig foreløbigt sidste stop på rejsen for de to.

Stort set samtidigt, men i Cambodia, er Mads Rosager og Jacob Stein Brinck klar til Main Draw. Turneringen begynder den 7. marts og kan følges her.  

To uger senere, den 21. marts, er det så et andet dansk par, der skal i aktion i Cambodia, når Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen prøver kræfter med den internationale scene.
Den turnering kan følges her.
På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Tilmelder din klub sig inden månedens udgang, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde. 

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere. Hver klub får gratis materialer stillet til rådighed. Klubber får således bl.a. postkort, reklamefilm, skabeloner til pressemeddelelser, Facebookopslag og plakater samt meget mere.
Se de første tilgængelige materialer her.

17 klubber et pt. tilmeldt Beachvolleyens Dag.
På Danmarkskortet kan du se, hvor vi spiller. Der vil løbende komme flere muligheder til.


Odense Beachhal lagde i weekenden sand til sæsonens 3. vinterturnering.

Både eliten-, 1. og 2. division var samlet i det fynske for at kæmpe om turneringssejr i sæsonens næstsidste indendørsturnering.

Hos damerne havde seed 1 Lulu Lyngholm og Line Skov Høst planmæssigt spillet sig i finalen, hvor de stod over for Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen i en ren fynsk fight.
Det blev en hård armlægning, hvor førsteseedede Lyngholm/Høst måtte se sig besejret efter tre tætte sæt. 2-1 (15-6, 14-16, 15-12) lød sætcifrene på, der sendte Dorthe Juul Windeleff og Jane Diederichsen til tops i vinterturneringen. 
Hos herrerne var finalen et opgør mellem Jes Fald og Jørgen Wissing på den ene side af nettet, og Rasmus Møller Nielsen og Anders Lund Hoyer på den anden side.
Ligesom damernes finale var der tæt fight til det sidste, hvor Fald og Wissing kunne knytte næverne efter en sejr på 2-1 (16-21, 21-16, 15-13).

Se alle resultater fra lørdagens kampe her.
Se alle resultater fra søndagens kampe her.

Eliteherrer
Eliteherrer. Vinder Jes Fald/Jørgen Wissing. Nr. 2 Rasmus Møller Nielsen/Anders Lund Hoyer

1D
1. division damer. Vinder Karolina Maria Babiuch/Anna Larsen. Nr. 2 Mette Mathiasen/Anne Tune

2D
2. division damer. Vinder Grith Magle Pedersen/Mie Maimann Møller. Nr. 2 Nikoline Victoria Traun/Maja Egelund Andreasson

1H
1. division herrer. Vinder Thorbjørn Henriksen/Peter Østerberg. Nr. 2 Jacob Pitters/William Kuhlman

Sidste vinterturnering er i København den 16.-17. marts.

Læs mere om turneringen her.

Odense Beachhal danner den 23.-24. februar rammerne om sæsonens 3. vinterturnering.

Tidligere i dag blev kalenderen for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 offentliggjort. Og selvom tankerne måske allerede flyver i retning af sommerens turneringer, så er der dømt vinterturnering i Odense Beachhal i weekenden.

Her kæmper elite-, 1. og 2. division med smash, blokader og knuckles om at vinde sæsonens næstsidste indendørsturnering.

Både i damerne og herrernes eliterække står der Fyn og hjemmebanefordel på seed 1, hvor Lulu Lyngholm og Line Høst løber med æren, eller presset om man vil, hos damerne, mens Jacob Oppenheim og Peter Lyø snupper seed 1 hos herrerne.

Elitedamer og Eliteherrer samt 1. division damer spiller om lørdagen, mens 1. division herrer samt 2. division damer skal i sandet på søndag.

Der vil som et forsøg være live opdatering af resultater for turneringen.
Du kan følge med her

Læs mere om turneringen her.
Strande og datoer for sommerens beachvolleyball-stævner på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 er klar. Der bliver i alt til 18 turneringer landet over, Tour-finaler på Bellevue og traditionen tro DM på Amager Strand.

Bikinier og badeshorts har været gemt væk i skabet alt for længe. Men nu kan landets beachvolleyspillere godt begynde at gøre strandtøjet klar. Kalenderen for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 er klar.

I år tjekker Hvidbjerg Strand ind på Pepsi MAX Beachvolley Tour, som åbner med Grand Slam i Odense den første weekend i maj.

Herfra er der fuldt hus hver weekend, inden beachtouren 2019 kulminerer med DM-semifinaler i Hornbæk og Kerteminde, Tour-finale på Bellevue samt DM-finaler på Amager Strand den 10.-11. august med et stort setup med tribuner og bander omkring Centre Court.

”Beachtouren bliver stærkere og stærkere for hvert år,” siger Peter Morsing, beachvolleyball-koordinator i Volleyball Danmark.

”Det ses blandt andet ved, at Pepsi MAX har forlænget deres titelsponsorat med to år, og der er flere nye sponsorer, som banker på døren for at være med til at give beachvolleyballspillere og tilskuere en fest på de danske strande gennem hele sommeren,” siger han.

”Vi er vildt glade for, at der er rigtig mange klubber, som igen i år ønsker at være med til at give beachvolleyballspillerne et hav af muligheder for at deltage i turneringer landet over. Faktisk er der igen så mange, at vi har svært ved at få plads til dem alle i kalenderen – hvilket betyder, at der i flere weekender er mere end én turnering,” siger Peter Morsing.

Tilmeldingen til sommerens turneringer åbner på MinSport den 18. marts, de nye propositioner for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 ligger dog allerede klar.

Indtil det bliver sommer og sol, er der stadig mulighed for at deltage i vinterens sidste indendørsturneringer, der afvikles i Odense og København.

PEPSI MAX BEACHVOLLEY TOUR 2019

4-5/5

Odense Grand Slam

Dalumhallen

11-12/5

Copenhagen Challenger

Ryparken

17/5

Aarhus Challenger (St. Bededag)

Beach Park Aarhus

25/5

Kolding Challenger

Beach Park Kolding

1-2/6

Ishøj Challenger (med ungdomsturnering lørdag)

Ishøj Strand

1/6

Aalborg Open

Ny Kærvej

8/6

Sønderborg Open

Idrætshøjskolen Sønderborg

8-9/6

Silkeborg Open

Nordvestbadet

10/6

Odense Ungdomsturnering (2. pinsedag)

Dalumhallen

15-16/6

Copenhagen Grand Slam (med ungdomsturnering lørdag)

Ryparken

22-23/6

Aarhus Grand Slam (med ungdomsturnering lørdag)

Beach Park Aarhus

29/6

Kolding Ungdomsturnering

Beach Park Kolding

29-30/6

Løkken Pepsi MAX Grand Slam

Løkken Strand

6-7/7

Kolding Grand Slam

Beach Park Kolding

13-14/7

Hvidbjerg Pepsi MAX Grand Slam

Hvidbjerg Strand (Blåvand)

20-21/7

Hornbæk Semifinalestævne

Hornbæk Strand

27-28/7

Kerteminde Semifinalestævne (med ungdomsurnering lørdag)

Kerteminde Strand

3-4/8

Bellevue Tour finale

Bellevue Strand, København

10/8

Aabenraa Open Sønderstrand
10-11/8

DM-finaler

Amager Strand


beachtouren 2019
På årets første sommerdag er der dømt Beachvolleyens Dag over hele landet. Se danmarkskortet med de første 12 Åbent Hus-arrangementer.

Alle er velkomne – så tag en ven under armen, kom alene, eller saml hele familien til Beachvolleyens Dag lørdag den 1. juni. Alle kan deltage, uanset alder og niveau. Der er ikke behov for særligt udstyr, så du skal bare dukke op.

Til den landsdækkende event Beachvolleyens Dag har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene.

Tilmelder din klub sig Beachvolleyens Dag inden den 1. marts, deltager I i konkurrencen om at vinde tre beachvolleybolde. 

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley. Det er gratis for både klubber og deltagere.

På Danmarkskortet for Beachvolleyens Dag kan du se, hvor vi spiller.
Der vil løbende komme flere muligheder til.

Danmarkskort Beachvolleyens Dag 2019
Martin Olafsen skal videreudvikle elitemiljøet i beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.

Volleyball Danmark har ansat en ny elitechef for beachvolleyball.

Valget er faldet på sportschef i Copenhagen Beach, Martin Olafsen. Han glæder sig til de nye udfordringer som elitechef for beachvolleyball:

”Jeg ser frem til at være med til at hæve barren for den elitære del i dansk beachvolley,” siger Martin Olafsen.

”Jeg vil være med til at løfte det faglige niveau, skabe fælles drømme og ambitioner for beachvolley i Danmark,” siger han.

Den nye elitechef skal være med til at vise retningen for dansk beachvolleyball de kommende år. Martin Olafsen kommer til at have det sportslige ansvar for elitebeachvolleyball, rådgive Kraftcentrene samt indstille til elitestøtte.

”Jeg vil arbejde på at skabe mere synergi mellem beachvolley og volleyball. Det gælder både hele talentudviklingen ledende over til de internationale satsninger. Desuden ser jeg rigtig gode muligheder for, at vi kan løfte vores kommercielle ambitioner, så dansk volleyball og beachvolley kan blive endnu bedre produkter,” siger Martin Olafsen.

Derudover skal han udtage de danske landshold i dialog med de nationale coaches, hvor Martin Olafsen sammen med Volleyball Danmarks ledelse har peget på Martin Olesen som ny national coach for damerne samt Peter Lyø, der fortsætter som national coach for herrerne.

De første opgaver for Martin Olafsen er at få lagt et godt forløb med hensyn til Continental Cup (OL-kvalifikationen) samt U18, U20 og U22 EM. Efter slutrunderne tager han for alvor fat på det mere strategiske arbejde.

Martin Olafsen overtager jobbet som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark den 1. marts efter Anders Hoyer, der har valgt at stoppe på posten.
Wednesday, 06 February 2019 08:08

Se første reklamefilm til Beachvolleyens Dag

Den landsdækkende event ’Beachvolleyens Dag’ afholdes på årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni 2019. Se den første promoveringsvideo og læs hvordan din klub kan være med.

Til Beachvolleyens Dag har alle klubber mulighed for at invitere interesserede, uanset niveau, ud i sandet og prøve kræfter med sporten.

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere.

Volleyball Danmark hjælper de klubber, som er med til Beachvolleyens Dag, med masser af promoveringsmateriale, pressemeddelelser og indhold til de sociale medier.

Den første af flere promoveringsvideoer er nu klar og kan ses her.

Beachvolleyens Dag 2019 1

Læs mere og tilmeld din klub Beachvolleyens Dag her. 

Arrangørklubber får gratis:
- Invitationskort jeres medlemmer kan dele ud
- Plakatskabelon der kan printes
- Videomateriale
- Arrangørmanual
- Tekster til lokalpresse, Facebook og egne medlemmer
Mulighed for deltagelse i Facebook-gruppe for arrangører med fokus på guide og erfaringsudveksling

Hvis I har spørgsmål til Beachvolleyens Dag, så skriv eller ring gerne til:
Sebastian Mikelsons, projektleder
Tlf. 26 82 69 69
Mail: sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk
Der er trukket lod til 1. runde af OL-kvalifikationen i beachvolley, også kaldet CEV Continental Cup.

Lodtrækningen fandt sted i det europæiske volleyballforbunds hovedkontor i Luxembourg. Her blev det afgjort, hvor og hvem de danske makkerpar tørner sammen med i de første dueller om en OL-billet til Tokyo 2020.

Der er otte grupper for hvert køn med fire hold i hver, dog med undtagelse af kvindernes Gruppe E og G, hvor der kun tre hold i.

Hvert land stiller op som ét samlet landshold bestående af to makkerpar, der sammen kæmper mod de øvrige nationer. Det betyder, at en match består af to (evt. tre) kampe mod den anden nation.

Danmarks damehold skal en tur til Irland, hvor de i Gruppe C foruden værterne møder Slovakiet og Estland den 1.-2. juni. Danmarks herrehold skal til Kroatien, hvor de i Gruppe G foruden værterne møder Estland og Albanien den 22.-23. juni.

Gruppevinderne samt nr. 2 sikrer sig en plads i 2. runde af OL-kvalifikationen. Denne spilles i maj 2020, inden den endelige finale om en OL-billet er fastlagt til den 22.-28. juni 2020 i Holland.

I 2014 lagde Odense Beachvolley Klub sand til 1. runde af CEV Continental Cup.

Læs mere på CEV.eu
Hun er 16 år og et af de allerstørste danske volleytalenter. Clara Bernberg Windeleff blev lørdag kåret til Årets Fund på Fyn på tværs af alle sportsgrene. Nu venter lang planlagt pause.

Kåringen skete til den årlige fynske prisuddeling Sportslørdag, hvor Clara Bernberg Windeleff fra Fortuna Odense og Odense Beachvolley Klub vandt prisen foran roeren Sofie Halling Vikkelsøe og cykelrytteren Jacob Hindsgaul.

”Det havde jeg ikke regnet med. Det er virkelig fedt og det har virkelig været sjovt at være med på World Touren og spille mod allerbedste,” siger Clara Bernberg Windeleff til fyens.dk.

Hun har haft et forrygende 2018, hvor hun blandt andet fik sin internationale seniordebut i beachvolley på FIVB World Tour, hvor det blev til en flot 5. plads.

Clara Bernberg Windeleff sluttede samtidig som nummer 1 på U18- og U21-ranglisten på den danske beachvolley-scene, og trods sine kun 16 år kan hun allerede skrive 51 ungdomslandskampe i volleyball på CV’et. Ved NEVZA-mesterskaberne blev Clara Bernberg Windeleff kåret til bedste hæver.

Nu står Clara Bernberg Windeleff over for en længere pause, da hun skal igennem en planlagt operation og herefter genoptræne.
Page 1 of 31


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer