Wednesday, 10 July 2019 07:00

U22 landsholdene jagter EM-drømmen i Tyrkiet Featured

Written by 
Fra den 11.-14. juli afvikles U22 EM i beachvolley i Antalya, Tyrkiet. Danmark er repræsenteret med DU22 holdet Astrid Elisabeth Mellmølle og Freja Holme Barkler og HU22 holdet Jacob Stein Brinck og Mikkel Hoff.

Holdene er sammen med deres trænere Martin Olesen og Jon Hvilsted Junker netop draget til Tyrkiet, hvor de torsdag tager hul på turneringen. Danskerne skal kæmpe mod nogle af Europas største beachvolleytalenter, der allerede huserer på den internationale scene.

”Som altid er det svært at spå om disse U-mesterskaber, men jeg er ret sikker på, at det bliver en spændende og hård opgave. Til U-22 EM er modstanderne som regel etablerede hold på den internationale scene. De er fysisk, teknisk og taktisk stærke, da de allerede har været igennem u-landshold programmerne i deres hjemland.” forklarer head coach Martin Olesen.

”Vi deltager med to konstellationer, som ikke er faste og sammenspillede, men alle fire er dygtige beachvolleyspillere. Så et avancement fra puljen er det første delmål, hvilket jeg vurderer er ret realistisk.” afslutter han.

Du kan følge kampe og resultater på Beachvolley Danmarks Facebook side, hvor der løbende bliver opdateret. Derudover kan du finde specifikke kamptidspunkter, når de bliver opdateret, her: HU22DU22 

Hvordan spilles Ungdoms EM? 
Ungdoms EM spilles som puljespil, hvor alle møder alle. De 32 hold i turneringen seedes og inddeles i 8 puljer á fire hold. Nr. 1-3 fra hver pulje går videre til slutspillet. 


Efter puljespillet spilles der ’Single Elimination’, hvilket betyder, at man er ude af turneringen, hvis man taber. Dog spilles alle slutkampe om placeringerne 1-8. 


Vinderne af puljen går direkte til Runde 2, mens 2’erne og 3’erne skal spille Runde 1 for at komme videre i turneringen. Her møder alle 2’erne en 3’er fra en anden pulje. Vinderen af disse kampe går til Runde 2, hvor de altså møder en puljevinder. Herefter følger Runde 3, der er kvartfinaler, osv. frem til finalen, der altid spilles søndag.
Read 1546 times Last modified on Wednesday, 10 July 2019 09:20


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
info@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Direktør
Jesper Jørgensen

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer