Wednesday, 26 June 2019 07:44

U20 landsholdene er klar til EM i beachvolley i Sverige

Written by 
Fra den 27.-30. juni afvikles U20 EM i beachvolley i Göteborg, Sverige. Danmark er repræsenteret med DU20 holdet Clara Bernberg Windeleff og Astrid Elisabeth Mellmølle og HU20 holdet Mads Kaagh Møller Christensen og Carl-Emil Nedergaard.

Holdene er sammen med deres trænere Peter Lyø og Morten Nedergaard netop draget til Sverige, hvor de torsdag tager hul på turneringen. Og der venter danskerne en stor udfordring mod Europas bedste ungdomsspillere, ifølge landstræner Peter Lyø.

”Det er lidt svært at vide, hvad vi skal forvente af turneringen, da vi ikke kender vores puljemodstandere endnu og desuden ikke har meget information om spillerne. Men for Clara og Astrid må vi nok have en forventning om, at de klarer sig godt i puljen og kan gå videre herfra. De har i de forgangne sæsoner spillet godt med i eliterækken på DM Touren, og de er sultne efter at spille i denne sæson.” udtaler Peter Lyø.

”Mads og Carl er en ny konstellation i sandet, og har kun for nyligt spillet sammen, da de var med i Aarhus Grand Slam. Her spillede de en fin turnering, og lærer hurtigt hinanden at kende på banen. Vi håber de kan komme videre fra puljen, men det bliver meget afhængigt af, hvor stærkt et felt vi møder i puljen.” tilføjer Lyø.

Du kan følge kampe og resultater på Beachvolley Danmarks Facebook side, hvor der løbende bliver opdateret. Derudover kan du finde specifikke kamptidspunkter, når de bliver opdateret, her: HU20 - DU20 

Hvordan spilles Ungdoms EM? 
Ungdoms EM spilles som puljespil, hvor alle møder alle. De 32 hold i turneringen seedes og inddeles i 8 puljer á fire hold. Nr. 1-3 fra hver pulje går videre til slutspillet. 


Efter puljespillet spilles der ’Single Elimination’, hvilket betyder, at man er ude af turneringen, hvis man taber. Dog spilles alle slutkampe om placeringerne 1-8. 


Vinderne af puljen går direkte til Runde 2, mens 2’erne og 3’erne skal spille Runde 1 for at komme videre i turneringen. Her møder alle 2’erne en 3’er fra en anden pulje. Vinderen af disse kampe går til Runde 2, hvor de altså møder en puljevinder. Herefter følger Runde 3, der er kvartfinaler, osv. frem til finalen, der altid spilles søndag.
Read 1063 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
info@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Direktør
Jesper Jørgensen

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer