Monday, 29 April 2019 11:03

Portræt: Tyndeskov/Trans om ranglister og rollefordeling

Written by 
Modsætninger mødes og sød musik opstår; det er der i hvert fald nogen, der mener. Og hos makkerparret Maria Boelt Tyndeskov og Line Trans Hansen er der måske noget om snakken. Maria er 190cm, lyshåret og har spillet volley i fem år. Line er 165cm, mørkhåret og har spillet volley i 20 år. Forenet danner de et af Danmarks bedste beachvolleyhold, og de fortæller her lidt om deres planer og drømme for sæsonen.

Hos de regerende Danmarksmestre, Line og Maria, er rollefordelingen helt skarp – både når det gælder spillet på banen, og andre roller som ”holdmor” og fotograf.

Line: Med en hurtig forsvarsspiller og en stor blokade komplementerer vi hinanden godt i spillet. Derudover stræber vi begge altid efter at yde vores bedste og gøre hinanden gode gennem konstruktiv feedback”.

Maria: Og da det er vores tredje sæson sammen, er vi efterhånden også et meget sammenspillet hold, så vi ved hvad den anden tænker og gør på banen. Vi har også rejst enormt meget sammen, og derfor har vi delt en masse uforglemmelige oplevelser – det styrker makkerbåndet.

Line: Vi har det altid sjovt sammen og griner en masse. Vi er også meget ærlige overfor hinanden og deler hemmeligheder, opture og nedture udenfor banen. Det hjælper også meget, at Maria har sådan et ”mor-gen’, så hun mestrer at have mange bolde i luften samtidig med, at hun kan tage sig af mig. Så kan jeg godt leve med, at jeg altid skal agere hendes fotograf, når turister og lokale vil have et billede med hende pga. hendes højde og blonde hår.

Maria: Det kan godt være, at jeg er en slags ’holdmor’, men Line er nu også virkelig ydmyg og uselvisk og sætter andres behov før sine egne. Til gengæld er det så irriterende, at hun altid skal være lækkerbrun hele året rundt, så jeg altid er den blege af os to.

Pointjagt og EM-drømme
Line og Maria er godt i gang med sæsonen, og er netop taget på pointjagt i Asien, hvor de har allerede har deltaget i en 4-stjernet turnering i Xiamen, Kina, hvor holdet desværre mødte hård modstand og tabte første kvalifikationskamp til et tysk seed3 hold. Lige nu skal de i ilden til en 3-stjernet turnering i Kuala Lumpur.

Maria: Vi vil gerne højere op på verdensranglisten, hvilket vi kan gøre ved at deltage i højere rangerede stævner (3-5 stjernet). I år er det dog meget kompliceret at nå vores høje målsætninger, da alle hold kæmper for at få nok point til at kvalificere sig direkte til OL i 2020. Derfor deltager alle verdens tophold i flest mulige turneringer – så vi må se om vi kan følge med.

Line: Vores andet store mål er at deltage i EM. Et dansk kvindehold har aldrig været repræsenteret, og det vil vi virkelig gerne være det første hold, der gør.

Line og Maria er desuden også tilmeldt en 1-stjernet turnering i Tuan Chau og skal på træningslejr i Bibione i 2 uger. Derudover regner holdet med at spille 1-stjernet turneringer i Grækenland og Italien, men planerne er endnu ikke helt fastlagt.

5 hurtige
Sushi eller pizza?
Maria: sushi
Line: pizza

Komedie eller drama?:
Maria: Komedie
Line: Komedie

”Tidligt op” eller ”jeg snoozer liiige lidt mere”?:
Maria: Snoozer!
Line: Snoozer! Da vi ankom til Malaysia sidste år formåede vi at sove hele 18 timer i træk – begge to! Det løste faktisk vores jetlag!

Blok eller forsvar?:
Maria: Blok
Line: Forsvar

37 grader, høj sol og blødt sand ELLER 11 grader, stærk sidevind og hårdt sand?:
Maria: 37 grader, høj sol og blødt sand
Line: 37 grader, høj sol og hårdt sand ;)
Read 969 times Last modified on Monday, 29 April 2019 11:15


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer