Monday, 11 March 2019 11:42

Brinck/Rosager imponerer med flot bronzemedalje Featured

Written by 
Brinck/Rosager imponerer med flot bronzemedalje Foto: MortenO.com
De reagerende danske mestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har de sidste uger deltaget i turneringer på FIVB World Touren. Først i Indien med begrænset succes, men senest deltog man i en turnering i Cambodja, hvor det dog blev anderledes succesfuldt.

Sygdom har præget det danske pars præstationer, men heldigvis var Mads Rosager kommet sygdommen til livs, da han med makkeren Jacob Stein Brinck sikrede dansk succes ved den et-stjernet FIVB turnering i Cambodja. En turnering hvor ikke kun sygdom voldte det danske par problemer.

”Det var en meget hård turnering at spille. Når solen står og bager med næsten 40 graders varme, så er det ikke altid det bedste par der vinder. Det handler meget om at spille simpelt og have evnen til at holde hovedet koldt. Det synes jeg egentlig vi fik løst ganske fornuftigt.” fortæller Mads Rosager.

Det danske par viste i store dele af turneringen godt spil, og det kulminerede også, da man søndag kunne sikre sig bronzemedaljerne. I bronzekampen vandt man over et østrigsk par, og dermed kunne Rosager og Brinck trods massiv modgang hive deres første medaljer i international sammenhæng.

”Vi var meget opsatte på at skulle nå podiet, efter vi måtte trække os i Indien i sidste uge. Vi skulle have metal med hjem fra denne tur, og det fik også. Det er naturligvis et resultat vi er meget glade og stolte over.” slutter Rosager.

Den 21. marts er der igen et dansk par der skal i aktion i Cambodja, når Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen skal spille deres første internationale stævne som par.
Read 1179 times Last modified on Monday, 11 March 2019 11:44


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer