Tuesday, 05 February 2019 12:31

Her er Danmarks første skridt på vejen mod en OL-billet

Written by 
Foto: Eventmedia Foto: Eventmedia
Der er trukket lod til 1. runde af OL-kvalifikationen i beachvolley, også kaldet CEV Continental Cup.

Lodtrækningen fandt sted i det europæiske volleyballforbunds hovedkontor i Luxembourg. Her blev det afgjort, hvor og hvem de danske makkerpar tørner sammen med i de første dueller om en OL-billet til Tokyo 2020.

Der er otte grupper for hvert køn med fire hold i hver, dog med undtagelse af kvindernes Gruppe E og G, hvor der kun tre hold i.

Hvert land stiller op som ét samlet landshold bestående af to makkerpar, der sammen kæmper mod de øvrige nationer. Det betyder, at en match består af to (evt. tre) kampe mod den anden nation.

Danmarks damehold skal en tur til Irland, hvor de i Gruppe C foruden værterne møder Slovakiet og Estland den 1.-2. juni. Danmarks herrehold skal til Kroatien, hvor de i Gruppe G foruden værterne møder Estland og Albanien den 22.-23. juni.

Gruppevinderne samt nr. 2 sikrer sig en plads i 2. runde af OL-kvalifikationen. Denne spilles i maj 2020, inden den endelige finale om en OL-billet er fastlagt til den 22.-28. juni 2020 i Holland.

I 2014 lagde Odense Beachvolley Klub sand til 1. runde af CEV Continental Cup.

Læs mere på CEV.eu
Read 724 times


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer