Monday, 05 November 2018 10:46

Brinck og Rosager er NEVZA-kongerne

Written by 
En suveræn dansk beachvolleyweekend sluttede med de regerende danske mestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck på toppen af NEVZA-tronen, mens Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard hentede den første danske podieplacering i NEVZA-sammenhæng.

16 damehold og 16 herrehold var med i Gøteborg i weekenden. Og bedst af alle herreholdene var Mads Rosager og Jacob Stein Brinck, der strøg helt til tops i sandet i Gøteborg.

Dermed sikrede de regerende danske mestre endnu en dansk NEVZA-triumf i sandet og bringer den samlede guldhøst op på to, da Abell og Thomsen vandt på hjemmebane i Odense. Herrerne har dermed gjort rent bord i de NEVZA- turneringer, de har deltaget i.

Også på damesiden var der dansk medaljehøst, da Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard sluttede på en flot 3. plads i NEVZA-turneringen. Det er den første danske podieplacering på damesiden i NEVZA-sammenhæng.

Køllner og Bisgaard NEVZA
De to øvrige danske makkerpar i NEVZA-turneringen i Gøteborg, Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov samt Signe Zibrandtsen Haaning og Frederikke Schade Jensen, sluttede længere nede ad ranglisten på henholdsvis en 5. plads og en 13. plads.

Se resultaterne fra NEVZA-vinterturneringen i Gøteborg her.
Read 847 times Last modified on Monday, 05 November 2018 10:48


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer