Tuesday, 18 April 2017 10:28

Daniel Thomsen og Kristoffer Abell fik flot 9. plads ved deres første internationale turnering sammen

Written by 
Efter en hård 5-sætter i Marienlyst onsdag aften, en lang biltur til Göteborg natten til torsdag, meget lidt søvn og en flot sejr torsdag over det topseedede hold i kvalifikationen, skulle Daniel Thomsen og Kristoffer Abell (seedet 16) fredag og lørdag prøve kræfter med holdene i hovedturneringen.

Igen mødte Thomsen/Abell det topseedede hold. Denne gang Babich/Gordieiev fra Ukraine.
Det så ud som om danskerne godt kunne have brugt lidt flere timer på langs, for at være helt udhvilede og ukrainerne løb da også med sejren 21-17, 21-14.

Næste kamp stod mod de 9. seedede russere, Sivolap/Velichko.
Thomsen og Abell skulle igen overraske for at hive en sejr hjem, men de holdt godt sammen på deres spil med en stærk Thomsen i blokaden og Abell med sikre angreb. Endnu en flot kamp af danskerne og en relativ sikker sejr på 21-18, 21-17.

Dagens tredje kamp stod mod de 6. seedede Kavalenka/Dziadkou fra Hviderusland.
Efter den hårde optakt til turneringen, kunne man godt frygte lidt for, hvor mange kræfter der var tilbage i danskerne. De kom da også rigtigt dårligt fra start og tabte 1. sæt 21-12. I andet sæt var de bedre med og vandt efter en spændende afslutning sættet 23-21.
I 3. sæt var de danske supermænds kræfter brugt op. Hviderusserne vandt 15-9 og danskerne måtte tage til takke med en flot 9. plads.

En mere en godkendt indsats af det nydannede danske par. Hvad kan det ikke blive til, når de møder udhvilede op til en turnering.

Se alle resultater fra turneringen her
Read 1438 times Last modified on Wednesday, 19 April 2017 07:25


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer