Print this page
Tuesday, 15 March 2016 07:58

Vitoria Open sidste stop på den danske brasser-tour

Written by 
En måneds intensiv træningslejr i Brasilien lakker mod enden for Kildegaard/Abell og Søndergård/Trans Hansen. I dag spiller de tredje og sidste turnering i Vitoria.

Gode erfaringer mod internationale tophold og formentlig også en misundelsesværdig kulør. Helle Søndergård og Line Trans Hansen samt Peter Kildegaard og Kristoffer Abell har den seneste måned prøvet evnerne af i Brasilien, hvor det er blevet til mange, hårde træningspas samt deltagelse på FIVB World Tour.

De danske landshold er desværre ikke nået igennem nåleøjet til hovedturneringerne i de to første forsøg, men har et skud mere, når det gælder sidste udfordring i Vitoria Open i dag.

Danskerne skal igennem to kvalifikationsrunder for at komme med i hovedturneringen.

I sidste uge i Rio nåede Peter Kildegaard og Kristoffer Abell til 2. kvalifikationsrunde, inden de røg ud til polakkerne Losiak/Kantor, som gik hen og vandt turneringen.

I Vitoria er Kildegaard/Abell seedet 12 og møder i 1. runde Olson/Casebeer fra USA.

De danske beachvolleykvinder Helle Søndergård og Line Trans Hansen er også klar i det brasilianske sand. Med en seedning som nummer 21, møder danskerne 12. seedede Schwaiger S./Hansel fra Østrig i 1. kvalifikationsrunde på vej mod hovedturneringen.

Følg Kildegaard og Abells kvalifikation her.

Følg Søndergård og Trans Hansens kvalifikation her.   

Read 2314 times