Saturday, 20 September 2014 13:33

Beachvolleydamer overbevisende i semifinalen

Written by 
Foto: Eventmedia Foto: Eventmedia
Med to gange 2-0 over Ungarn er de danske beachvolleydamer stensikkert videre til semifinalen i OL-kvalifikationen på hjemmebane i Odense. Her venter Island.  

Beachvolleybanerne  ved Dalum Hallen tog sig ud fra sin allerbedste side, da de danske beachvolleydamer i dag spillede 2. runde af OL-kvalifikationen.

Solen stod højt på septemberhimlen, da Helle Søndergård og Line Trans Hansen åbnede OL-kvalifikation mod Ungarn. Efter en noget nervøs start, hvor de danske beachvolleydamer ikke lykkedes med deres aggressive spil, fandt de midt i 1. sæt ind i en god rytme og fokuserede mere på de sikre slag.

Det gav pote, og Helle Søndergård og Line Trans Hansen vandt 2-0 (21-19, 21-15).

”Vi havde for store forventninger til Ungarn i starten og pressede os selv for meget til at satse, så vi lavede for mange fejl. Men da det gik op for os, at vi kunne spille med dem og undlod at lave fejl, så kørte det. Vi havde en rigtig god kommunikation på banen. Det var rigtig fedt og en lettelse at vinde første kamp. Det var vigtigt at bevise overfor os selv,” siger Helle Søndergård.

”Det er helt fantastisk med så meget publikum, hvor vi kender dem alle sammen. Det er fedt at spille på hjemmebane. Vi har haft længere tid til at lade op, men det lagde også et ekstra pres på os. Men da vi fandt rytmen, så fik vi mere selvtillid,” siger Line Trans Hansen.

I den anden kamp dominerede Eva Mielskov Bang og Cecilie Køllner Olsen fra start af. Danskerne slappede lidt af i slutningen af 2. sæt efter en stor føring, men vandt alligevel sikkert med 2-0 (21-18, 21-18).

”Vi fokuserede udelukkende på vores eget spil og på at serve stabilt og have en god modtagning. Når vi gør det godt, så kan de andre ikke gøre noget ved os. Vi var ovenpå i hele kampen,” siger Eva Mielskov Bang.

”Det var fedt at høre folk. Det er præcis som at være til et internationalt stævne i udlandet. Jeg er helt beæret over at få lov til at spille foran sådan et publikum. Det føles trygt,” siger Cecilie Køllner Olsen.

Danmark møder i morgen Island i semifinalen klokken 09.00.
Read 3144 times Last modified on Saturday, 20 September 2014 18:13


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Martin Olafsen
maol@volleyball.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer