Landshold

Landshold (185)

Monday, 02 July 2018 20:01

Clara og Astrid nr. 9 ved U20 EM

Written by
Der var hård modstand for de danske hold, der var taget til Anapa i Rusland for at forsvare de danske farver ved U20 EM.

Bedst gik det for pigerne, Astrid Mellmølle og Clara Bernberg Windeleff, der efter to flotte puljesejre over Portugal og Kosovo blev nr. 2 i puljen efter Tjekkiet, som pigerne tabte til i sidste gruppekamp.
Resultaterne af puljekampene
Windeleff/Mellmølle DEN [13] Pinheiro/Castro POR [20] 2-0 (21-18, 21-9)
Windeleff/Mellmølle DEN [13] Mahmuti/Hasani KOS [29] 2-0 (21-16, 21-15)
Maixnerova/Stochlova CZE [4] Windeleff/Mellmølle DEN [13] 2-0 (21-15, 21-11)

I slutspillets 1. runde skulle danskerne op mod to gange Yiasoumi fra Cypern. Også her trak danskern det længste strå med en sejr på 21-19, 21-17.
Derefter blev det desværre til nederlag til spanske Mureno/Munar, der havde vundet deres pulje.
Men en flot 9. plads til Astrid og Clara, der samtidig var en gentagelse af pigernes flotte resultat fra sidste års U20 EM
Turneringen blev vundet af Rusland foran Polen og Schweiz
Se alle resultater her

Carl-Emil Nedergaard og Anton Lydolff fik svær modstand i deres pulje, der da desværre også endte med tre nederlag.
men en flot indstats af drengene, der i to af de tre kampe var ude i tre sæt
Resultaterne af puljekampene:
Lydolff/Nedergaard DEN [13] Rodina/Katona ROU [20] 1-2 (17-21, 21-18, 8-15)
Lydolff/Nedergaard DEN [13] Damen/Hofman NED [29] 1-2 (21-18, 19-21, 5-15)
Pérez/Duque ESP [4] Lydolff/Nedergaard DEN [13] 2-0 (21-10, 21-17)

Dermed endte Carl-Emil og Anton på en 25. plads.Også herrernes turnering blev vundet af et russisk hold. Denne gang over Frankrig i finalen. Rusland vandt også bronze
Se alle resultater her

Næste U-EM er U22 EM i Jurmala
Se mere om turneringen, hvor Sara Stief/Frederikke Schade Jenden og Jacob Stein Brinck/Jesper Skovmark skal forsvare de danske farver i Letland
U22 EM

Danmark har et hold med hos begge køn, når U20 EM i beachvolley spilles den 28. juni til 1. juli i Rusland.

U20 EM i beachvolley spilles i byen Anapa, hvor det danske herrelandsholdet i fodbold har base på det firestjernede hotel Beton Brut Resort med 173 værelser, to restauranter, privat strand ud til Sortehavet, indendørs og udendørs pool, fitness, indhegnet fodboldbane, biograf, billardborde og spillehal.

De fire danskere, der er med ved U20 EM, kan også se frem til flotte forhold, når de stempler ind i Anapa og Volley Grad Beach Sports Center blot 2 km fra fodboldlandsholdslejren.

Voley Grad er et imponerende sportskompleks, som det russiske volleyballforbund ejer og bestyrer. Anlægget er decideret designet til at afholde træningslejre for de russiske landshold samt internationale volleyball og beachvolley turneringer.

Dermed bliver der stil over det, når Anton Martin Danvig Lydolff, Carl-Emil Nedergaard, Clara Windeleff og Astrid Elisabeth Mellmølle skal forsvare de danske farver i sandet.

Og lad dem da bare gøre det ligeså godt som fodboldlandsholdet og gå videre fra gruppespillet.

U20 EM spilles den 28. juni til 1. juli, og der er 32 hold med i hvert køn.

Klik her for at følge med i turneringen.
Saturday, 23 June 2018 12:25

Thomsen/Abell vinder sølv i Manavgat

Written by
Daniel Thomsen og Kristoffer Abell leverede det bedste danske beachvolley-resultat i mange år, da makkerparret lørdag vandt sølv i den 1-stjernede FIVB World Tour-turnering Manavgat Open i Tyrkiet.

Danmark havde hele fem hold med i Main Draw i Manavgat, hvilket er historisk mange.

Bedst af dem klarede makkerparret Daniel Thomsen og Kristoffer Abell, der lørdag eftermiddag spillede finale i World Tour-turneringen mod det brasilianske makkerpar Oscar/Luciano.

Danskerne haltede efter i 1. sæt, som brasilianerne vandt komfortabelt 21-14.

Det danske spil fungerede meget bedre i 2. sæt, hvor Thomsen og Abell havde sætbolde på hænderne. Desværre kunne de ikke veksle dem til en sætsejr, og i stedet kunne brasilianerne binde knude på kampen, da de gjorde det til 23-21.

2. pladsen i Manavgat Open er det bedste danske beachvolley-resultat i mange år.

Se alle resultater fra Manavgat Open her.
Damer
Herrer
Intet mindre end fire danske makkerpar har spillet sig videre fra Main Draw ved den 1-stjernede FIVB World Tour-turnering Manavgat Open i Tyrkiet.

Danmark havde hele fem hold med i Main Draw i Manavgat, hvilket er historisk mange.

Både Morten Overgaard og Daniel Jonassen, Kristoffer Abell og Daniel Thomsen, Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen, Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen samt Mads Rosager og Martin Trans Hansen var klar til Main Draw.

Og danskerne har klaret sig utrolig godt i det tyrkiske sand. Således vandt Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen samt Kristoffer Abell og Daniel Thomsen deres gruppespil.

Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen samt Mads Rosager og Martin Trans Hansen blev 2’er i gruppen.

De fire hold spillede sig dermed videre til knockout-fasen.

Flere danske fans fra de nærliggende turistdestinationer har lagt vejen forbi beachvolleybanerne og heppet på de danske hold.

Følg turneringen i Manavgat her.
Damer
Herrer
Der bliver skrevet et stykke dansk beachvolleyhistorie, når den 1-stjernede FIVB World Tour-turnering Manavgat Open i Tyrkiet begynder onsdag. Aldrig før har Danmark haft så mange hold med i Main Draw. Og flere kan komme til.

Der er fyldt godt med danske makkerpar, når Main Draw i Manavgat begynder torsdag.

Både Morten Overgaard og Daniel Jonassen, Kristoffer Abell og Daniel Thomsen, Maria Tyndeskov og Line Trans Hansen samt Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen er klar til start.

Og der kan komme flere til, når der spilles kvalifikation i løbet af onsdagen.

Her skal Mads Rosager og Martin Trans Hansen samt Cecilie Køllner Olsen og Signe Zibrandtsen Haaning forsøge og udvide antallet af danske Main Draw-hold fra fire til seks.

Og det stopper ikke her. Der kan med stor sandsynlighed blive endnu flere danskere til World Tour-turneringen i Manavgat.

Med den smukke smaragdgrønne flod og vandfald er Manavgat en af de mest kendte turistattraktioner på disse kanter. Flere danske rejsebureauer har destination i eller udflugter til Manavgat, så forhåbentlig slår nogle af de danske turister et smut forbi Manavgat Bogaz Hotel beach og hepper med Dannebrog.

Læs mere om turneringen i Manavgat her.
Danmark har tre makkerpar med i sandet i østrigske Baden bei Wien, hvor der spilles 1-stjernet World Tour-turnering den 14.-17. juni.

Østrigs kurby nummer 1 byder spillere fra 20 forskellige lande velkommen i historiske rammer.

Allerede i romertiden var Baden kendt for sit svovlholdige kildevand, som virker lindrende på smerter i led, muskler, sener eller nerver.

Og kroppene skal gerne være i orden hos Helle Søndergård og Simone Okholm Hansen, der allerede er i Main Draw i Baden, mens de to herrehold, Daniel Jonassen og Morten Overgaard samt Mads Rosager og Kristoffer Abell først skal forsøge at kæmpe sig gennem kvalifikationen.

Baden bei Wien har tidligere været omdrejningspunktet for store slag. I 1917-18 var byen hovedkvarter for den østrig-ungarske hær og 1945-55 for den sovjetiske besættelsesmagt.

Konstellationen Rosager/Abell er sammensat, da Mads Rosagers normale makker, Martin Trans Hansen, er skadet.

Læs mere om turneringen i Baden bei Wien her.
Wednesday, 30 May 2018 06:00

Dansk trio på World Tour-togt i Alanya

Written by
Den populære turistby på den tyrkiske sydkyst danner rammerne om den 1-stjernede World Tour-turnering den 31. maj til 3. juni.

Alanya er den tredje af fem tyrkiske World Tour-stop i denne sæson. I sidste turnering i Tyrkiet hentede Danmark en god placering, da Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov blev 5’er i Aydin.

I Alanya er det tre andre danske makkerpar, der skal i aktion.

Kristoffer Abell og Daniel Thomsen, Mads Rosager og Martin Trans Hansen samt Cecilie Køllner Olsen og Signe Zibrandtsen Haaning skal forsøge at spille sige videre fra kvalifikationen, som begynder torsdag den 31. maj.

Turneringen spilles på Alanyas berømte Cleopatra Strand, og går de danske makkerpar hele vejen, kan de rejse hjem med 500 US dollar i kufferten.

Følg dameturneringen i Alanya her. 
Følg herreturneringen i Alanya her.
I løbet af sensommeren skal der spilles EM for U18, U20 og U22. Danmark stiller op og her er de hold der skal forsvare de danske farver i sandet.

Udtagelsen er foretaget på baggrund af tryout den 21. maj i Odense samt vurdering af langsigtet potentiale, ambition, nuværende niveau, træningsindsats og hidtidige resultater.

Det er landstrænergruppen bestående af kraftcentertrænerne, talentchefen, elitechefen og de ansvarlige seniorlandsholdstrænere, der har vurderet spillerne og foretaget udtagelsen.

”Det er meget glædeligt at se, at der er ved at være et bredt felt af unge talenter, der prioriterer beachvolley og ønsker at dygtiggøre sig i sporten. Det har derfor ikke været en nem beslutning at udtage landsholdene,” siger Anders Hoyer, sportschef for beachvolley i Volleyball Danmark .

Her er de makkerpar, Danmark sender til U18, U20 og U22 EM.

U18 EM i Brno, Tjekkiet, 16.-19. august
Clara Windeleff og Sofia Bisgaard
Mikkel Hoff og Jonas Marcussen

Coach: Peter Lyø

U20 EM i Anapa, Rusland, 28. juni-1. juli
Astrid Melmølle og Clara Windeleff
Anton Lydolf og Carl Emil Nedergaard

Coach: Lydia Jørgensen

U22 EM i Jurmala, Letland, 26.-29. juli
Sara Stief og Frederikke Schade
Jesper Skovmark og Jacob Stein Brinck
2. hold
Josefine Lyholm og Freja Barkler

Coach: Lydia Jørgensen og Dennis Spile Hansen

Husk også at der er Beachvolleyball Camp for ungdomsspillere den 17.-19. august i Odense.
Se mere om campen her
Tilmelding til campen foregår her
Sunday, 27 May 2018 20:42

Sverige løb med titlen i Kolding

Written by
Der var tre svenske og et norsk hold tilbage på finaledagen i det varme sand i Kolding Beach Park.

De to semifinaler, blev modsat de foregående dages mange spændende kampe, et par ensidige affærer med sikre sejre til Emilie Olimstad/ Ingrid Lunde (seed 1) over Tadva Yoken/Sigrid Simonsson (seed 2), med to gange 21-14 og Kristina og Susanna Thurin (seed 3) over turneringens store overraskelse Sofia Ôgren/Hanna Hellvig (seed 10), ligeledes i to sæt med 21-13,21-13.

I den rent svenske bronzekamp skulle de to hold forsøge at revanchere sig fra formiddagens klare nederlag.
Det gik bedst for Yoken/Simonsson, der efter et tæt og spændende første sæt kørte fuldstændig hen over Ögren/Hellvig i andet sæt og tog bronzemedaljen.

I finalen var nordmændene Olimstad/Lunde umiddelbart favoritter, selvom de svenske Thurin-tvillingerne kom direkte fra en flot 3. plads i Aydin.
Det blev svenskerne, der lagde bedst fra land og med eminent forsvarspil fik pillet glansen af de ellers kraftfulde og spektakulære norske angreb. Gang på gang blev de norske smash samlet op og med klogt og varieret angrebsspil vandt Thurin/Thurin det første sæt sikkert med 21-16. Denne tendens fortsatte i andet sæt og Olimstadt/Lunde kunne slet ikke følge med de hurtige svenskere. Med endnu en overbevisende 21-16 sætsejr kunne svenskerne jublende strække armene i vejret til tilskuernes taktfaste klapsalver.


En flot indsats af de 3. seedede Susanna og Kristina Thurin og en fortjent og populær sejr.

Se alle resultater her

Saturday, 26 May 2018 15:33

Norge og Sverige fortsætter sejrsstimen

Written by
De norske og svenske hold fortsatte dominansen i sandet ved NEVZA beachvolleyturneringen i Beach Park Kolding.

Der var igen stærk sol og høje temperaturer  og igen leverede de topseedede hold flot spil.

I 4. runde vandt de topseedede nordmænd Olimstad/Lunde deres kamp mod landsmændene Berntsen/Ulveseth. Efter et tæt første sæt satte Olimstad/Lunde turboen på og vandt sikkert i andet sæt.
I den anden 4. runde kamp, der var et internt svensk opgør vandt Thuri-tvillingerne akkurat som i Aydin i sidste uge. Kampen var dog tæt og kunne være endt til fordel for Yoken/Simonsson. 26-24, 21-18 vandt Thurin/Thurin.


Det bedst seedede danske hold Line Trans Hansen/Maria Tyndeskov endte på en skuffende 9. plads efter en turnering, hvor de ikke rigtig fik gang i deres spil. På en 9. plads endte også Sara Stief/Frederikke Schade, der spillede en flot turnering, hvor de undervejs slog et svensk, engelsk og dansk hold. Det danske hold var Signe Zibrandtsen/Josephine Kyhn, der endte på en godkendt 13. plads.

Bedste danske hold blev Helle Søndergård/Simone Okholm Hansen, der endte på en 7. plads. De tabte deres sidste kamp til svenske Sara Cavretti/Sofia Wahlén i en intens og spændende kamp. Efter en enkelt matchbold til danskerne vandt Cavretti/Wahlénd17-15 i tredje sæt. Desværre for svenskerne blev Sofia Wahlén skadet i kampen og holdet måtte opgive at fortsætte i turneringen. Det gav andenseedede Yoken/Simonsson en plads i semifinalen mod topseedede Olimstad/Lunde.

Den anden semifinale bliver et opgør mellem 3. seedede Thurin/Thurin og de 10.seedede svenske overraskelse Ôgren/Hellvig

Så igen en dag men norsk/svensk dominans og en søndag med Sverige i førersædet med tre hold i semifinalerne

Semifinalerne spilles kl. 10.00 og 11.00. Bronzekamp og finale er kl 13.00 og kl. 14.00

Se alle resultater og søndagens kampprogram her
http://www.cev.lu/beach/kolding.html
Page 1 of 14


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer