Landshold

Landshold (200)

Wednesday, 02 January 2019 07:50

Dansker trio på World Tour nytårskur i Haag

Written by
Tre danske makkerpar åbner beachvolleysæsonen i Holland, hvor de spiller 4-stjernet World Tour.

Det nye år er ikke mere end et par dage gammel, men allerede nu er turnering på FIVB World Tour.

Årets første turnering spilles i Haag, hvor Danmark har tre hold med i kvalifikationen: Danmarksmestrene Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov, pokalmestrene Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard samt Kristoffer Abell og Daniel Thomsen.

Den 4-stjernet World Tour-turnering i Holland er stærkt besat, og danskerne skal først kæmpe sig igennem kvalifikationen for at komme med i Main Draw. Kvalifikation spilles den 2.-3. januar.

FØLG MED I TURNERINGEN HER.
Volleyball Danmark ønsker at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet i Beachvolleyball.

Vi søger en elitechef, der kan samle og udvikle elitemiljøet i Beachvolleyball i Danmark. Elitechefen skal sammen med Volleyball Danmark videreudvikle elitemiljøet i Beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter, og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.
Der er tale om en deltidsstilling, på 5-10 timer pr. uge i gennemsnit på årsbasis. Løn og ansættelsesforhold aftales i forbindelse med ansættelsen.

Se nærmere i uddybet stillingsopslag

For yderlige oplysninger kontakt generalsekretær Claus Bøllingtoft clb@volleyball.dk
Ansøgning skal være modtaget senest den 10. januar 2019 kl. 12.00 til clb@volleyball.dk

Thursday, 13 December 2018 20:00

Beachvolleyball skal have ny elitechef

Written by
Efter to år på posten træder Anders Hoyer tilbage som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark ved udgangen af 2018.

Her udløber den nuværende aftale med Anders Hoyer.

“Vi takker Anders Hoyer for to gode år som elitechef,” siger Jørgen Bentzen, næstformand i Volleyball Danmark.

”Anders har været meget vigtig i arbejdet med at samle eliten og danne rammen for gode træningsfælleskaber, så vores bedste spillere kan træne mere og bedre og højne niveauet på denne måde,” siger han.

”Anders har heldigvis tilkendegivet, at han gerne vil være med i den nye koordineringsgruppe. Vi mister således ikke hans kompetencer og store viden,” siger Jørgen Bentzen.

Volleyball Danmarks bestyrelse har samtidig besluttet at samle viden og engagement omkring elitearbejdet i beachvolleyball i en koordineringsgruppe. Gruppen nedsættes af Forretningsudvalget, som gruppen også vil referere til.

Gennem efteråret har Forretningsudvalget haft positiv dialog med repræsentanter for Beachvolleyball Elite-miljøet omkring udviklingsmuligheder på området. Og det er tanken på denne måde at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet.

Stillingen som elitechef i beachvolleyball vil inden for kort tid blive slået op. Den nye elitechef vil naturligt indgå i koordinationsgruppen.
Clara Bernberg Windeleff og Helle Søndergård tangerede det bedste danske dameresultat på FIVB World Tour i Windeleffs første senioroptræden på den internationale beachvolleyscene.

Det gjorde det danske makkerpar i weekenden, da Clara Bernberg Windeleff og Helle Søndergård opnåede en 5. plads i indendørsturneringen i Slovenien.

De to danskere skulle først igennem kvalifikationen, inden de var klar til Main Draw i Ljubljana. I kvalifikationen besejrede Søndergård og Windeleff ungarske Liza Lutter og Kitti Szombathelyi med 2-0 (21-15, 21-9).

Det danske makkerpar spillede sig helt frem til kvartfinalen, hvor de stod over for Grækenlands Panagiota Karagkouni og tidligere europamester Vasiliki Arvaniti. Her måtte danskerne se sig slået med 2-0 (21-13, 21-13) til de senere vindere af turneringen.

SE ALLE RESULTATER FRA FIVB WORLD TOUR-TURNERINGEN I SLOVENIEN HER.

Læs mere på CEV's hjemmeside her.
Årets sidste CEV beachtour event spilles i morgen i Ljubljana. Mads Rosager og Jacob Stein Brink samt Helle Søndergård og Clara Windeleff er med i kvalifikationen.

Kvalifikationen til den 1-stjernende World Tour-turnering spilles den 29. november, og hvis holdene booker en billet videre, kan de tage hul på Main Draw dagen efter, den 30. november.

Slaget skal slås i den slovenske hovedstad Ljubljana, hvor Sports Park Ludus Črnuče danner rammerne om indendørsturneringen.

FØLG WORLD TOUR-TURNERINGEN I LJUBLJANA HER 

Næste turnering på hjemlig grund er pokalfinalerne i Hafnia-hallen den 14.15. december.
Monday, 05 November 2018 10:46

Brinck og Rosager er NEVZA-kongerne

Written by
En suveræn dansk beachvolleyweekend sluttede med de regerende danske mestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck på toppen af NEVZA-tronen, mens Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard hentede den første danske podieplacering i NEVZA-sammenhæng.

16 damehold og 16 herrehold var med i Gøteborg i weekenden. Og bedst af alle herreholdene var Mads Rosager og Jacob Stein Brinck, der strøg helt til tops i sandet i Gøteborg.

Dermed sikrede de regerende danske mestre endnu en dansk NEVZA-triumf i sandet og bringer den samlede guldhøst op på to, da Abell og Thomsen vandt på hjemmebane i Odense. Herrerne har dermed gjort rent bord i de NEVZA- turneringer, de har deltaget i.

Også på damesiden var der dansk medaljehøst, da Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard sluttede på en flot 3. plads i NEVZA-turneringen. Det er den første danske podieplacering på damesiden i NEVZA-sammenhæng.

Køllner og Bisgaard NEVZA
De to øvrige danske makkerpar i NEVZA-turneringen i Gøteborg, Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov samt Signe Zibrandtsen Haaning og Frederikke Schade Jensen, sluttede længere nede ad ranglisten på henholdsvis en 5. plads og en 13. plads.

Se resultaterne fra NEVZA-vinterturneringen i Gøteborg her.
16 damehold og 16 herrehold er med i Gøteborg, heriblandt begge sæt danmarksmestre fra i sommer, Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov samt Mads Rosager og Jacob Stein Brinck.

NEVZA-turneringen spilles i Beach Centeret i Gøteborg den 2.-4. november.

Mens Rosager og Brinck er eneste danske makkerpar på herresiden, får Trans og Tyndeskov selskab af makkerparrene Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard samt Signe Zibrandtsen Haaning og Frederikke Schade Jensen på damesiden.

Modstanderne kommer fra NEVZA-nationerne Sverige, Norge, England og Finland, mens et serbisk makkerpar har fået wildcard hos herrerne og et hollandsk makkerpar har fået wildcard hos damerne.

Vinderne af turneringen kan rejse hjem over broen med 6.000 kr. i kufferten.

Læs mere om NEVZA-vinterturneringen i Gøteborg her.
Kraftcenter Øst og Kraftcenter Vest tilpasser hen over vinteren strukturen for træning, så den matcher spiller- og trænerressourcerne bedre og alle derved får mest og bedst mulig træning for de ressourcer der er til rådighed.

Kraftcenter Øst vil være primært træningssted for de bedste damer i Danmark, mens Kraftcenter Vest bliver primært træningssted for de bedste herrespillere.

Kraftcentrene og Volleyball Danmark finder det stadig vigtigt at lave nationale samlinger, hvor alle i Kraftcentrene træner sammen for at sikre en samhørighed og fælles udvikling af dansk beachvolleyball. Det bliver dog i mindre grad end tidligere år.

”Kraftcentrene har til opgave at lave kvalitetstræning for landsholdene og udvikle nye talenter for at sikre en kontinuerlig udvikling af dansk beachvolley på international plan,” siger Anders Hoyer, elitechef for beachvolley i Volleyball Danmark.

”Derfor vil der også i begge Kraftcentre blive suppleret med træninger for begge køn for at sikre grundlaget for talentudvikling og bibeholde regional udvikling,” siger han.

Trupperne fortsætter med udgangspunkt i sommerens kraftcentertræning.

Man kan kontakte kraftcenter-koordinator og national coach Martin Olafsen (KC Øst) eller Peter Lyø (KC Vest), hvis man har ambitioner om at intensivere sin beachvolley-træning mod internationale præstationer.

Spillernes deltagelse baseres primært på niveau, talent og bidragelse til træningsmiljøet.

Kraftcentrenes sæsonplan vil blive kommunikeret ud til spillerne af de respektive kraftcentre snarest muligt.

Kontaktoplysninger
Martin Olafsen (olafsen@email.dk)
Peter Lyø (plyø@mail.tele.dk)
De danske drenge Jacob Stormly og Nicolai Houmann har i weekenden repræsenteret Danmark til en invitationsturnering i Oslo.
Danmark, Norge og Sverige dystede om sejren og titlen som uofficielle Nordiske Mestre.

Efter at have vundet tre kampe med 2-0, stod Stormly/Houmann over for svenske Jonsson/Frantzich i finalen.

Heller ikke her gav det danske makkerpar ved døren og hev sejren hjem 2-0 (21-15 21-11).

Et højt servetryk, stabilitet i blok-forsvar og turneringens bedste blokspiller i form af Nicolai Houmann gjorde forskellen for danskerne. De kunne således stille sig øverst på skamlen og modtage checken på 10.000 NOK.
Monday, 27 August 2018 09:28

Stærk 9. plads i international debut

Written by
Sofia Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen fik en flot 9. plads i Bisgaards internationale debut på World Touren.

Makkerparret foldede sig ud i den 1-stjernede World Tour-turnering i Siofok i Ungarn, der blev afviklet ud til Balatonsøen.

Danskerne skulle først gennem to kampe i kvalifikationen for at komme med i Main Draw. Her var der ingen tvivl, og Bisgaard og Køllner Olsen ekspederede først et tjekkisk og dernæst et serbisk hold ud af turneringen med sikre 2-0-sejre.

I gruppespillet i Main Draw åbnede danskerne med et smalt 2-1-nederlag til et japansk makkerpar, inden det blev til en flot 2-0-sejr over et ungarsk hold, som dermed sikrede danskere en billet videre i turneringen.

Endestationen for Bisgaard og Køllner Olsen blev i Round of 12, til de 2. seedede polakker, som vandt 2-0 (21-16, 21-16).
Page 1 of 15


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer