Martin Olafsen skal videreudvikle elitemiljøet i beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.

Volleyball Danmark har ansat en ny elitechef for beachvolleyball.

Valget er faldet på sportschef i Copenhagen Beach, Martin Olafsen. Han glæder sig til de nye udfordringer som elitechef for beachvolleyball:

”Jeg ser frem til at være med til at hæve barren for den elitære del i dansk beachvolley,” siger Martin Olafsen.

”Jeg vil være med til at løfte det faglige niveau, skabe fælles drømme og ambitioner for beachvolley i Danmark,” siger han.

Den nye elitechef skal være med til at vise retningen for dansk beachvolleyball de kommende år. Martin Olafsen kommer til at have det sportslige ansvar for elitebeachvolleyball, rådgive Kraftcentrene samt indstille til elitestøtte.

”Jeg vil arbejde på at skabe mere synergi mellem beachvolley og volleyball. Det gælder både hele talentudviklingen ledende over til de internationale satsninger. Desuden ser jeg rigtig gode muligheder for, at vi kan løfte vores kommercielle ambitioner, så dansk volleyball og beachvolley kan blive endnu bedre produkter,” siger Martin Olafsen.

Derudover skal han udtage de danske landshold i dialog med de nationale coaches, hvor Martin Olafsen sammen med Volleyball Danmarks ledelse har peget på Martin Olesen som ny national coach for damerne samt Peter Lyø, der fortsætter som national coach for herrerne.

De første opgaver for Martin Olafsen er at få lagt et godt forløb med hensyn til Continental Cup (OL-kvalifikationen) samt U18, U20 og U22 EM. Efter slutrunderne tager han for alvor fat på det mere strategiske arbejde.

Martin Olafsen overtager jobbet som elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark den 1. marts efter Anders Hoyer, der har valgt at stoppe på posten.
Wednesday, 06 February 2019 08:08

Se første reklamefilm til Beachvolleyens Dag

Written by
Den landsdækkende event ’Beachvolleyens Dag’ afholdes på årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni 2019. Se den første promoveringsvideo og læs hvordan din klub kan være med.

Til Beachvolleyens Dag har alle klubber mulighed for at invitere interesserede, uanset niveau, ud i sandet og prøve kræfter med sporten.

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley.

Det er gratis for både klubber og deltagere.

Volleyball Danmark hjælper de klubber, som er med til Beachvolleyens Dag, med masser af promoveringsmateriale, pressemeddelelser og indhold til de sociale medier.

Den første af flere promoveringsvideoer er nu klar og kan ses her.

Beachvolleyens Dag 2019 1

Læs mere og tilmeld din klub Beachvolleyens Dag her. 

Arrangørklubber får gratis:
- Invitationskort jeres medlemmer kan dele ud
- Plakatskabelon der kan printes
- Videomateriale
- Arrangørmanual
- Tekster til lokalpresse, Facebook og egne medlemmer
Mulighed for deltagelse i Facebook-gruppe for arrangører med fokus på guide og erfaringsudveksling

Hvis I har spørgsmål til Beachvolleyens Dag, så skriv eller ring gerne til:
Sebastian Mikelsons, projektleder
Tlf. 26 82 69 69
Mail: sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk
Der er trukket lod til 1. runde af OL-kvalifikationen i beachvolley, også kaldet CEV Continental Cup.

Lodtrækningen fandt sted i det europæiske volleyballforbunds hovedkontor i Luxembourg. Her blev det afgjort, hvor og hvem de danske makkerpar tørner sammen med i de første dueller om en OL-billet til Tokyo 2020.

Der er otte grupper for hvert køn med fire hold i hver, dog med undtagelse af kvindernes Gruppe E og G, hvor der kun tre hold i.

Hvert land stiller op som ét samlet landshold bestående af to makkerpar, der sammen kæmper mod de øvrige nationer. Det betyder, at en match består af to (evt. tre) kampe mod den anden nation.

Danmarks damehold skal en tur til Irland, hvor de i Gruppe C foruden værterne møder Slovakiet og Estland den 1.-2. juni. Danmarks herrehold skal til Kroatien, hvor de i Gruppe G foruden værterne møder Estland og Albanien den 22.-23. juni.

Gruppevinderne samt nr. 2 sikrer sig en plads i 2. runde af OL-kvalifikationen. Denne spilles i maj 2020, inden den endelige finale om en OL-billet er fastlagt til den 22.-28. juni 2020 i Holland.

I 2014 lagde Odense Beachvolley Klub sand til 1. runde af CEV Continental Cup.

Læs mere på CEV.eu
Hun er 16 år og et af de allerstørste danske volleytalenter. Clara Bernberg Windeleff blev lørdag kåret til Årets Fund på Fyn på tværs af alle sportsgrene. Nu venter lang planlagt pause.

Kåringen skete til den årlige fynske prisuddeling Sportslørdag, hvor Clara Bernberg Windeleff fra Fortuna Odense og Odense Beachvolley Klub vandt prisen foran roeren Sofie Halling Vikkelsøe og cykelrytteren Jacob Hindsgaul.

”Det havde jeg ikke regnet med. Det er virkelig fedt og det har virkelig været sjovt at være med på World Touren og spille mod allerbedste,” siger Clara Bernberg Windeleff til fyens.dk.

Hun har haft et forrygende 2018, hvor hun blandt andet fik sin internationale seniordebut i beachvolley på FIVB World Tour, hvor det blev til en flot 5. plads.

Clara Bernberg Windeleff sluttede samtidig som nummer 1 på U18- og U21-ranglisten på den danske beachvolley-scene, og trods sine kun 16 år kan hun allerede skrive 51 ungdomslandskampe i volleyball på CV’et. Ved NEVZA-mesterskaberne blev Clara Bernberg Windeleff kåret til bedste hæver.

Nu står Clara Bernberg Windeleff over for en længere pause, da hun skal igennem en planlagt operation og herefter genoptræne.
To tætte finaler afgjorde 2019s første vinterturnering, hvor det bl.a. blev til en skotsk wildcard-sejr.

43 hold spredt ud på elite-, 1. og 2. division var med i Hafnia-hallen, som i weekenden dannede rammerne om den første vinterturnering i 2019.

Både hos damerne og herrerne var der tæt fight fra start til slut, og alle hold måtte afgive sæt, inden der blev fundet en vinder.

Hos damerne var finalen et opgør mellem Sara Stief og Mia Thaning Olsen over for det skotske wildcard-makkerpar Lynne Beattie og Mel Coutts.

Det danske hold snuppede 1. sæt, inden skotterne udlignede til 1-1, og det 3. og afgørende sæt måtte ud i ekstrabolde, inden Beattie og Coutts kunne juble over en samlet 2-1-sejr (16-21, 21-14, 16-14).

Hos herrerne krydsede Frederik Foss og Jakob Antonissen Jensen klinger med Martin Kattner og Demitri Kristian Kroman Margaris i finalen.

Også her måtte holdene ud i ekstrabolde i 2. sæt, inden der blev fundet en vinder, da Kattner og Margaris kunne juble efter 2-0 (21-16, 23-21).

KLIK HER FOR AT SE ALLE RESULTATER FRA TURNERINGEN

2019 vinder vinter 1 herrer

Friday, 18 January 2019 08:53

Vis din klub frem til Beachvolleyens Dag

Written by
Den landsdækkende event ’Beachvolleyens Dag’ afholdes på årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni 2019. Her har alle klubber – såvel beachvolley- som volleyballklubber – mulighed for at invitere interesserede ud i sandet for at slå til boldene. Nu kan du melde din klub til.

Sammen med DGI Volleyball, Volleyball Danmark og over 300 klubber, kan I være med til at vise beachvolleysporten frem på bedste vis, skabe landsdækkende opmærksomhed og få flere til at spille beachvolley og volley. Det er gratis for både klubber og deltagere.

TILMELD DIN KLUB HER 

Som arrangør skal I blot…
• Give alle i lokalområdet mulighed for spille gratis beachvolley i 2-3 timer lørdag d. 1. juni
• Sørge for, at de fremmødte får en god beachvolleyoplevelse, så de får lyst til at komme igen
• Være minimum to frivillige til at tage imod de fremmødte
• Evt. kombinere ’Beachvolleyens Dag’ med en sommerfest for jeres klubs medlemmer eller med en beachvolleyturnering
• Gøre opmærksom på ’Beachvolleyens Dag’ i jeres lokalområdet, f.eks. ved at dele postkort ud. DGI Volleyball og Volleyball Danmark stiller trykt materiale gratis til rådighed for alle klubber, der ønsker at være med

Vi sørger for…
• En manual med inspiration til, hvordan I sikrer en god volleyoplevelse
• Landsdækkende og regional kommunikation og markedsføring af ’Beachvolleyens Dag’
• Markedsføringsmaterialer til jer i form af postkort og print-selv-plakater med klubben som afsender og forslag til Facebook-opdateringer, som I frit kan bruge
• Landkort med oversigt over alle arrangementer (lanceres omkring 1. maj)
• En eller flere reklamefilm, som frit kan deles på Facebook eller klubbens hjemmeside
• Pressemeddelelser, som I kan sende til jeres lokale medier før og efter
• Facebook-gruppe med fokus på guide og erfaringsudveksling

LÆS MERE OM BEACHVOLLEYENS DAG HER

Hvordan tilmelder jeg min klub?
• Benyt tilmeldingsformularen på vores hjemmeside og tilmeld din klub senest d. 7. april. Alle klubber tilmeldt før d. 1. marts deltager i lodtrækningen om 3 Mikasa VLS 300 bolde 

Hvis I har spørgsmål til ’Beachvolleyens Dag’, så skriv eller ring gerne til:

Sebastian Mikelsons, projektleder, Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley
Tlf. 26 82 69 69
Mail: sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk
Hafnia-hallen danner den 19.-20. januar rammerne om den første vinterturnering i 2019.

Vejret og temperaturen inspirerer mest til indendørs sport i øjeblikket, og det er lige præcis hvad 43 makkerpar kaster sig ud i denne weekend.

Elite-, 1. og 2. division kæmper med smash, blokader og knuckles om at vinde årets første indendørsturnering i Hafnia-hallen.

Turneringen får skotsk islæt, da makkerparret Lynne Beattie og Mel Coutts er blevet tildelt et wildcard til damernes elitedivision. Her er Caroline Udemark og Lærke Grønfeldt seed 1, mens Rasmus Nielsen og Thor Wind får den ære hos herrerne.

Elitedivisionen samt damernes 1. division spilles lørdag, mens herrernes 1. division og damernes 2. division afvikles søndag.

Læs mere om turneringen her.
http://beachvolley.dk/index.php/staevner?option=com_content&view=article&rownumber=43
Wednesday, 02 January 2019 07:50

Dansker trio på World Tour nytårskur i Haag

Written by
Tre danske makkerpar åbner beachvolleysæsonen i Holland, hvor de spiller 4-stjernet World Tour.

Det nye år er ikke mere end et par dage gammel, men allerede nu er turnering på FIVB World Tour.

Årets første turnering spilles i Haag, hvor Danmark har tre hold med i kvalifikationen: Danmarksmestrene Line Trans Hansen og Maria Tyndeskov, pokalmestrene Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard samt Kristoffer Abell og Daniel Thomsen.

Den 4-stjernet World Tour-turnering i Holland er stærkt besat, og danskerne skal først kæmpe sig igennem kvalifikationen for at komme med i Main Draw. Kvalifikation spilles den 2.-3. januar.

FØLG MED I TURNERINGEN HER.
Volleyball Danmark ønsker at styrke organisationen omkring elite- og talentarbejdet i Beachvolleyball.

Vi søger en elitechef, der kan samle og udvikle elitemiljøet i Beachvolleyball i Danmark. Elitechefen skal sammen med Volleyball Danmark videreudvikle elitemiljøet i Beachvolleyball for både etablerede spillere og talenter, og være med til at skabe muligheder for topresultater på den internationale scene.
Der er tale om en deltidsstilling, på 5-10 timer pr. uge i gennemsnit på årsbasis. Løn og ansættelsesforhold aftales i forbindelse med ansættelsen.

Se nærmere i uddybet stillingsopslag

For yderlige oplysninger kontakt generalsekretær Claus Bøllingtoft clb@volleyball.dk
Ansøgning skal være modtaget senest den 10. januar 2019 kl. 12.00 til clb@volleyball.dk

16 hold var med i pokalturneringen i Hafnia-Hallen, der dannede rammerne om pokalturneringen i beachvolley.

Efter de indledende gruppekampe og semifinaler, stod 1. seedede Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen over for Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard (U18) i damernes pokalfinale.

Det var turneringens to bedste hold i finalen, men det var ikke uden besvær, at de havde klaret pokalfinale-cuttet efter to spændende semifinaler.

Finalen blev både velspillet og yderst intens, hvor afgørelsen faldt i 3. sæt. Her fik Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard hurtigt slået et stort hul ned til Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen, som sidstnævnte aldrig formåede at indhente.

Dermed kunne Cecilie Køllner Olsen og Sofia Nørager Bisgaard lade sig hylde som pokalmestre efter en 2-1-sejr (21-23, 21-18, 15-4).

Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen måtte for tredje år i træk tage til takke med sølvmedaljerne.

Se alle resultater fra damernes pokalturnering i beachvolley her.

2018 Pokalvindere beachvolley damer
Hos herrerne var pokalfinalen et opgør mellem Pawel Lewandowski og Jakub Zdybek den ene side af nettet og Morten Overgaard og Martin Trans Hansen på den anden side.

De stærke polakker spillede en fantastisk semifinale mod de regerende danmarksmestre Mads Rosager og Jacob Stein Brinck, der var finale værdig af begge hold.

Morten Overgaard og Martin Trans Hansen havde også været virkelig stærke hele dagen, men desværre, som det er sket alt for tit for den unge Trans Hansen, måtte han trække sig med en skulderskade inden finalen.

Derfor kunne Pawel Lewandowski og Jakub Zdybek modtaget pokalen efter walk over i finalen.

Se alle resultater fra herrernes pokalturnering i beachvolley her.  

2018 Beachvolley pokalvindere herrer
Page 1 of 35


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer