Da Cecilie Køllner Olsen startede med at spille volleyball for 15 år siden, havde hendes makker, Sofia Bisgaard, knap nok lært at gå. Der er nemlig 13 år imellem de to spillere, og selvom det kan virke uforeneligt på en beachvolleybane, har Cecilie og Sofia formået at skabe en sprængfarlig kombination af talent og rutine. Få her et indblik i parrets målsætninger for sæsonen og deres blomstrende makkerskab.

Nogle gange synes 16-årige Sofia, at 29-årige Cecilie kan være lidt pinlig, og Cecilie kan omvendt have lidt kommunikationsproblemer med Sofia, med mindre det foregår på Snapchat. Men det er ikke noget, der påvirker makkerparrets dynamik på banen, tværtimod.

Cecilie Køllner Olsen: Vi er begge høje spillere, som er gode til at slå hårdt. Så vi kan godt lide den fysiske spillestil, selvom vi da også har mange andre tricks oppe i ærmet…eller sports bh’en er det vel. Og så er vi gode sammen på banen, fordi vi personligt komplementerer hinanden godt. Vi har begge en meget positiv og legesyg tilgang til spillet, som smitter af på hinanden til træning og kamp. Sofia har jo et kæmpe talent, men er i virkeligheden meget ydmyg omkring det, så på den måde trives hendes talent nok meget godt med min erfaring, og jeg har nok godt af at blive udfordret.

Sofia Bisgaard: Ja, man kan sige, at jeg holder dig ung. Men selvom du har så meget erfaring i bagagen, så er du stadig nysgerrig på hele tiden at lære nye ting, det er nok en af dine bedste egenskaber.

Cecilie: I virkeligheden komplementerer vi nok også hinanden meget godt uden for banen trods den store aldersforskel. Om det er fordi Sofia er moden af sin alder, eller fordi jeg har en barnlig sjæl, det vides ikke.

Sofia: Men du kan altså godt være lidt pinlig nogle gange. For eksempel da vi spillede turnering i Den Haag, hvor du insisterede på, at det var underligt og uetisk at vi skulle spille i bikini indenfor i en hal i januar. Du købte endda et termometer, så du kunne dokumentere overfor dommerne, at det var under 16 grader i hallen og derfor lovligt ifølge FIVBs reglementer at spille i lange tights. Men ALLE andre spillede i bikini, og vi ville jo have set mega dumme ud som de ENESTE i lange tights.


DM-guld i sigtekornet

Selvom Olsen/Bisgaard stadig er forholdsvis nye sammen, har de ambitiøse målsætninger både for internationale scene og når det kommer til Danmarksmesterskabet.

Sofia: Da det er vores første sæson sammen, er et af vores mål at finde ’vores spillestil’ og lære hinandens styrker og svagheder bedre at kende. Vi har kun spillet fire turneringer sammen, men på den korte tid vi har spillet sammen, har vi dog haft gode oplevelser, og vi har derfor sat en målsætning om at være en fast del af main draw i 1- og 2-stjernede turneringer.

Cecilie: Det betyder, at vi i starten skal spille en del kvalifikationsrunder og vinde disse, indtil vi har nok point til at være direkte inde i main draw. Hele ideen med point-høsten er, at det på længere sigt skal være med til at sikre danske spillere en plads til EM, VM og OL. Og så har vi en klar ambition om, at vi i august vil tage guld til DM.

Olsen/Bisgaard skal spille Göteborg 1-stjernet d. 18.-21. april og derefter på træningslejr i Bibione. Holdet er også tilmeldt en 2-stjernet turnering i maj. Resten af sommeren er ikke 100% fastlagt, men holdet har Continental Cup i juni og mange andre internationale turneringer på ønskelisten. Derudover skal Sofia spille U-EM.

 5 hurtige
Sushi eller pizza?:
Cecilie: Sushi.
Sofia: Sushi.
Komedie eller drama?:
Sofia: Drama
Cecilie: Game of Thrones
”Tidligt op” eller ”jeg snoozer liiige lidt mere”?:
Cecilie: Jeg sætter vækkeuret tidligt for at snooze.
Sofia: Det kommer an på, hvad jeg skal.
Blok eller forsvar?:
Cecilie: Forsvar, men jeg kan nu godt spille blok
Sofia: Blok, men jeg kan nu godt spille forsvar
”37 grader, høj sol og blødt sand” eller ”11 grader, stærk sidevind og hårdt sand”?:
Cecilie: Jeg fungerer ikke særlig godt i 37 grader. Man sveder så meget, at hænderne smutter i baggerslaget, og kombi’en af sand, sved og solcreme i øjnene er meget irriterende. Så jeg ville vælge den kolde version, hvor man også kan hoppe højt på det hårde sand.
Sofia: Hmm. 37 grader er lige nok, så jeg går også med den kolde version.
Gammel kærlighed ruster ikke, og det gør et godt beachvolleymakkerskab tilsyneladende heller ikke. For selvom Martin Trans Hansen og Kristoffer Abell ikke har dannet par siden ungdomsrækkerne, har den genforenede makkerkonstellation allerede opnået en 5. plads i en 2-stjernet turnering i Cambodja i deres første World Tour optræden sammen i marts. Få her et unikt indblik i parrets ambitioner for sæsonen og kom bag deres helt specielle makkerskab.

Når man som et beachvolleyhold træner sammen, spiller kampe sammen, rejser sammen og endda sover sammen, dannes der ofte et helt særligt bånd mellem de to spillere. Og hos makkerparret Trans/Abell er man ikke i tvivl:

Kristoffer Abel (KA): Vi er to rigtig gode venner uden for banen, som gør det meget lettere at spille sammen. Og så har vi begge den samme forståelse for balancen mellem ’sjov’ og ’seriøs’. Vi har begge to et stort lege-gen, der gør at vi elsker det visuelle ved sporten og alt det, der gør det sjovt at se og spille. Det vil vi gerne vise på banen. Men vi gør ikke tingene bare for at fjolle, der er mening med galskaben. De fleste af gangene i hvert fald.

Martin Trans Hansen (MT): Vi har begge en stor kærlighed for sukkersøde kærlighedssange inden kamp og egentlig også efter kamp. Vi tager f.eks. også begge initiativ til at lægge solcreme på hinandens rygge. Vi har nok bare generelt en form for ’cosmic connection’.

KA: Ja, det med musikken er vigtigt. Martins musiksmag er altid ’on point’. Til gengæld har han en manglende forståelse for romantiske komedier, som vi arbejder lidt på.


EM-drømmen skal jagtes
Selvom Trans/Abell er en ny konstellation på verdenstouren, har de haft stor succes sammen i sandet i ungdomsrækkerne, hvor de opnåede en 5. plads ved U22 EM i Tyrkiet i 2014 og en 9. plads ved U22 EM i Portugal i 2015. Nu vil makkerparret forsøge at komme til EM igen.

MT: Det er vores første år sammen, så vi tager nok få stævner, hvor vi mest af alt fokuserer på at spille os sammen uden at bombardere vores kalender med stævner og rejser. Vi håber på at kunne skrabe nok point sammen til at spille fast til 2- og 3-stjernede stævner, og forhåbentligt kommer vi i betragtning til Continental Cup og muligvis EM.

KA: Ja, førsteprioritet er at spille os sammen, når nu det er første sæson som nye partnere. Vi skal fokusere på at finde vores rytme sammen og skabe en fed spillestil. Men inden for de næste par år kunne det være fedt at komme til at spille med de bedste i verden på World Touren og repræsentere Danmark ved EM og VM.

Trans/Abell har indtil videre tilmeldt sig en 2-stjernet turnering i Aydin i midten af maj. Men der er flere turneringer på tegnebrættet og sommerplanerne er stadig åbne. Følg med på Beachvolley Danmarks facebookside, hvor vi opdaterer med holdenes internationale turneringsdeltagelse.


De 5 hurtige
Sushi eller pizza?
KA: Pizza fra den lokale
MT: 23’eren fra Pizza Venedig
Komedie eller drama?
KA: Romantisk komedie!
MT: Komedie, men ikke det der romantik-fis
”Tidligt op” eller ”jeg snoozer liiige lidt mere”?
KA: Snoozer!
MT: Snooze.
Blok eller forsvar?
KA: Blok. Med mindre det er hårdt. Så sender jeg Martin afsted.
MT: Forsvar. Med mindre Abell er svag og ikke kan løbe op, så tager jeg gerne lige 2-3 kill-bloks for ham.
’37 grader, høj sol og blødt sand’ eller ’11 grader, stærk sidevind og hårdt sand’?
KA: 37 grader, høj sol og blødt sand. Det var endnu varmere i Cambodja, og der blev vi 5’ere, så mere af det, tak.
MT: Jeg er en sucker for tan, så 37 grader. Så kan mig og Abell gå rundt og ligne en omvandrende Oreo-kiks

 
Tuesday, 02 April 2019 12:18

Her er de danske bruttolandshold i beachvolley

Written by
Seks makkerpar er blevet udvalgt til bruttolandsholdstruppen i beachvolley. Hen over foråret og sommeren rejser de ud til nær og fjern for at samle ranglistepoint til internationale turneringer, EM og Continental Cup.

Det er elitechef Martin Olafsen samt landstrænerne Martin Olesen (for damesiden) og Peter Lyø (for herresiden), der har stået for udvælgelsesprocessen, hvor holdenes ambitioner, engagement samt målsætninger er blevet vurderet.

På damesiden er følgende tre hold blevet udpeget:
·         Simone Okholm Hansen/Helle Søndergård
·         Cecilie Køllner Olsen/Sofia Bisgaard
·         Maria Boelt Tyndeskov/Line Trans Hansen.

Landstræner Martin Olesen har store forventninger til holdene, og glæder sig til at se makkerparrene udfolde sig endnu mere i denne sæson:

”Det er tre dygtige men dog forskellige hold, der indgår i truppen. Simone og Helle er et efterhånden solidt sammenspillet hold, der har udvist stort engagement og deltaget i mange turneringer internationalt, hvor de er begyndt at drille de lidt større nationer. Cecilie og Sofia er modsat en forholdsvis ny konstellation, men de viste os allerede sidste efterår, at de har gode forudsætninger på den internationale scene. Og så har de en god blanding af rutine, talent og fysik. Så er der Maria og Line, der også allerede har spillet en del i udlandet, hvor deres resultater ser lovende ud. De arbejder struktureret og målrettet for at forbedre både rammer og spillet på banen. Så alt i alt bliver det rigtigt spændende at følge holdenes udvikling”. Siger Martin Olesen, landstræner på damesiden.

På herresiden er der blevet byttet lidt rundt på tidligere makkerkonstellationer, og de tre hold består således af:
·         Mads Rosager/Jacob Stein Brinck
·         Daniel Thomsen/Morten Overgård
·         Kristoffer Abell/Martin Trans Hansen.

De tre hold har dannet et træningsfælleskab i Odense, hvilket ifølge landstræner Peter Lyø skaber en unik mulighed for udvikling:

Det, at seks af Danmarks absolut bedste mandlige beachvolleyspillere lige nu træner samme sted giver større mulighed for at sparre, træne, hjælpe og styrke hinanden. Det ser vi resultaterne af allerede nu, hvor Mads og Jacob netop har vundet en medalje i World Touren, og Martin og Kristoffer fik en 5. plads ved deres første turneringsdeltagelse. Det er en gruppe spillere, der allerede har vist gode resultater i sandet, og som bestemt har meget mere i sig, så vi glæder os til forårets og sommerens turneringer”, siger Peter Lyø, landstræner på herresiden.

Nyt støttekoncept skal sikre internationale resultater

De seks par er udvalgt ud fra et nyudviklet, centralt koordineret elitekoncept og støttestruktur, hvor de tildeles økonomisk støtte til international turneringsdeltagelse samt sparring med de dedikerede landstrænere.
Et koncept, der ifølge elitechef Martin Olafsen skal skabe fundamentet for endnu flere internationale medaljer:

”Vi dedikerer støtten til de mest talentfulde og ambitiøse atleter, der har evnerne og drivet til at konkurrere internationalt. Med det ligger der også en klar forventning om, at vi ser bedre og bedre resultater, og at vi som beachvolley nation kan skabe resultater i den gode ende af de 2- og 3- stjernede turneringer. De seneste resultater har vist, at vi allerede er godt på vej, så det handler om at bibeholde vores momentum”.

beachvolley.dk kan man finde en aktivitetskalender for holdene, som løbende bliver opdateret så snart holdene tilmelder sig nye turneringer.
Volleyball Klubben Nakskov Rudbjerg fra Lolland er ikke i tvivl - klubben skal være med til Beachvolleyens Dag. Klubben har siden deres indsats ved Volley Week 2018 set et stigende medlemstal, og de håber nu, at Beachvolleyens Dag kan styrke denne fremgang.

Beachvolleyens Dag afholdes d. 1. juni og er en landsdækkende Åbent Hus-dag, hvor alle beachvolley- og volleyballklubber har mulighed for at invitere store og små ud i sandet, samt holde en hyggelig dag for klubbens medlemmer. Og netop muligheden for en uforpligtende og sjov oplevelse med sporten har vist sig at være en fantastisk måde at tiltrække nyde medlemmer for volleyballklubben i Nakskov Rudbjerg.


”Til Volley Week sidste år, mærkede vi tydeligt hvordan aktiviteter som disse har givet klubben et boost. Volley Week medførte en tredobling i vores medlemstal, at vi for første gang i flere år har kunnet starte et ungdomshold op, og at vi nu fået et ungdomshold med lidt over 20 spillere.”, Siger Martin Rasmussen, formand i Volleyball Klubben Nakskov Rudbjerg.

De nye medlemmer fra Volley Week har trukket endnu flere spillere til klubbens andre hold og et nyt damehold etableres i april, for at kunne følge med i medlemsvæksten. I Nakskov Rudbjerg er de derfor ikke i tvivl: ”Vi skal uden tvivl være med til Beachvolleyens Dag. Den slags indsatser virker, og jeg kan kun anbefale andre klubber til også at være med”, opfordrer Martin Rasmussen.

Gode muligheder for både volley- og beachvolleyklubber
Selvom Nakskov Rudbjerg primært er en indendørs volleyballklub, er Beachvolleyens Dag stadig noget de kan bruge aktivt i deres rekruttering. ”Vi tror meget på, at danskerne bliver tiltrukket af beachvolleyspillet. Undersøgelser viser, at danskerne foretrækker at dyrke motion i naturen, og beachvolley tiltrækker måske folk, der ellers ikke ville bevæge sig ind i hallen. Har vi først fanget deres interesse for beachvolley, kan vi måske fastholde dem henover vinteren gennem volleyballspillet, inden sommeren igen byder sig, og man kan gå uden for. Der er derfor ingen grund til at holde sig tilbage fra Beachvolleyens Dag, uanset hvilken type klub man er.”, siger Sebastian Mikelsons, projektleder for Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley.


Tilmeld klubben senest d. 7. april.
Tilmelding til Beachvolleyens Dag er gratis og helt simpelt. Online er der for arrangørklubber mulighed for at hente diverse materialer til brug for at afholde et succesfuldt arrangement.

”Vi har prioriteret, at det skal være nemt for klubber at være med. Derfor har vi udarbejdet en række materialer, der er lige til at bruge. På få minutter kan man med klubben som afsender have skrevet Facebook-opslag, pressemeddelelser, nyheder til klubbens hjemmeside, Facebook-begivenhed og meget mere”, siger Sebastian Mikelsons.
Se materialerne her

27 arrangementer er allerede tilmeldt til Beachvolleyens Dag. Sidste chance for at tilmelde klubben er d. 7. april. Tilmeld din klub.
Du har sikkert gået og glædet dig hele vinteren, og nu kan du for alvor komme i gang med planlægningen af sommeren.
Der er nemlig åbnet for tilmeldingen til de 20 sommerturneringer på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019

Der er et par ændringer på Touren, men selvfølgelig kan du også deltage i alle de velkendte turneringer.
Du kan se hele oversigten på Beachvolley.dk

Vil du også vide lidt mere om ændringer i Propositionerne, hvordan ser det ud med ranglistepoint i år, hvordan bliver vejret, hvad koster det at spille eller alt muligt andet, skulle du kigge forbi nyheden om FAQ

Du tilmelder dig her på MinSport
Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen er tirsdag kl. 12.00 før den enkelte turnering.
Dog er tilmeldingsfristen til ungdomsturneringerne mandag kl. 12.00 før den enkelte turnering.
Licensen for at deltage i beachvolley-turneringerne opkræves som normalt samtidig med spillerne tilmelding til deres første turnering og skal således ikke indløses via licenssystemet.

Et godt tip er, at gå ind på Facebook og Like Danish Beachvolley Tour.
Her bliver der ofte lagt nyheder om Touren, information om ekstra pladser og forlænget tilmelding til de enkelte turneringer, resultater og meget andet.

Spørgsmål kan rettes til beachvolleyball koordinator Peter Morsing på 2877 2988 eller tour@beachvolley.dk
Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen skal prøve kræfter med den internationale scene ved kvalifikationen til det 2-stjernede FIVB World Tour stævne i Cambodja.

Team Trans/Abell, der er seedet 14 i kvalifikationsturneringen, spiller første kamp i kvalifikationen mod canadiske MacNeil/Hoey (seed 11) torsdag d. 21. marts kl. 9.00 dansk tid.
Med en sejr skal makkerparret spille endnu en kvalifikationskamp omkring kl. 12.20 dansk tid. Følg første kamp her.


Det danske makkerpar er en ny konstellation på verdenstouren, men har haft stor succes sammen i sandet i ungdomsrækkerne, hvor Trans/Abell har opnået en 6. plads ved U22 EM i Tyrkiet i 2014 en 9. plads ved U22 EM i Portugal i 2015. Nu puster de liv i samarbejdet igen som en del af bruttolandsholdstruppen, der repræsenterer Danmark til forskellige turneringer på den internationale scene.

Kristoffer Abell har tidligere dannet makkerpar med Daniel Thomsen, mens Martin Trans Hansen har spillet med Mads Rosager.

Turneringen i Cambodja kan følges her, mens spillerne i den danske bruttolandsholdstrup opdaterer med information, resultater og potentielle livestreams her.
Lørdag d. 1. juni er der premiere på Beachvolleyens Dag. 25 klubber er allerede tilmeldt. Tilmeld klubben senest søndag d. 7. april.
De reagerende danske mestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har de sidste uger deltaget i turneringer på FIVB World Touren. Først i Indien med begrænset succes, men senest deltog man i en turnering i Cambodja, hvor det dog blev anderledes succesfuldt.

1.    Hvordan ser planen ud for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019?
Du kan se hele listen på forsiden af beachvolley.dk.
Her kan du også gå ind på den enkelte turnering og se flere informationer om turneringen.


Du kan også se en oversigt i denne nyhed om Beach-Touren

2.    Hvordan tilmelder jeg mig til turneringerne?
Minsport ligger alle turneringerne, og så er det bare at tilmelde dig sammen med din makker. Der er både turneringer for elite/divisionsspillere, breddespillere og ungdomsspillere.

Alle spillere skal have en profil på Minsport for at kunne deltage i turneringerne, men det er vigtigt at hver spiller kun har én profil, da ranglistepoint følger profilen. Læs mere om tilmelding her

Tilmeldingen til Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019 åbner 18. marts


3.    Hvordan betaler jeg min licens?
Licensen for beachvolleyball opkræves automatisk sammen med tilmelding til din første turnering. Du skal derfor IKKE løse licens gennem licenssystemet.
Licensperioden er 1/10-2018 til 30/9-2019

4.    Hvordan optages holdene til turneringerne?
Under de enkelte turneringer på beachvolley.dk kan du se helt præcist hvordan optagelseskriterierne er til de enkelte turneringer.

Generelt er der optagelse til de øverste rækker (typisk Elite-2. division) gennem ranglistepoints, mens der i de laveste rækker (typisk 3.-4. division) er optagelse gennem først-til-mølle. Det er således en rigtig god idé at melde sig tidligt til en turnering, hvis du vil være sikker på at spille

5.    Er der ændringer til den kommende sæson?
Der er ikke så mange ændringer til den kommende sæson, men du kan læse øverst i Propositionerne, hvilke ændringer der i 2019. Det er dog altid en rigtig god idé lige at læse propositionerne igennem. Så undgår du de værste overraskelser og bliver måske endda klogere

6.    Hvad koster det at deltage i turneringerne?
Det er forskelligt for de enkelte turneringer, hvad det koster at deltage.
Typisk koster 1-dags turneringer 150-300 kr., mens 2-dags turneringer koster 300-500 kr.

7.    Hvor mange kampe spiller man?
Det er lidt forskelligt og kommer an på, hvor langt holdet kommer i den enkelte turnering. Der vil normalt være 2-4 kampe pr. dag.

8.    Hvilke andre hold deltager i turneringen?
Under hver turnering ligger der et link til deltagersiden, hvor du kan se hvem der er tilmeldt. Du kan også selv søge på de enkelte turneringer her
Vælg Beach > Sæson > Turnering > Vis. Du også se spillerranglisterne og de enkelte spilleres rangliste- og seedningspoint

Vær opmærksom på, at de fleste hold først tilmelder sig de sidste 2-3 dage op til deadline, der altid er tirsdag kl. 12.00 før den enkelte turnering. Hvis du vil være sikker på at komme med i turneringen, er det dog en god idé at tilmelde sig tidligt (se evt. spørgsmål 4 igen)

9.    Hvor lang tid varer turneringerne?
Turneringerne starter altid kl. 9.00 – både lørdag og søndag. Her spilles de første kampe. Du kan fredag kl. 10 før turneringen se, hvornår du skal spille din første kamp – eller måske være dommer.

Turneringerne slutter som regel lørdag ved 18-tiden og søndag ved 17-tiden. Hvis du ikke kommer i finalen, er du tidligere færdig.

10. Er der præmier til turneringerne?
Ja, der er altid præmier til min. nr. 1 og 2 i alle rækker. Det er meget forskelligt, hvilke præmier der er til den enkelte turnering. Vi forsøger at indhente bedst mulige informationer fra arrangørerne, så du kan se hvilke præmier, der er ved turneringerne.

11. Får jeg ranglistepoint ved alle turneringer?
Ja, der er ranglistepoint til alle turneringer i Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019. Ranglistepoint er afhængige af hvilken type turnering der spilles.
Du kan se hvor mange ranglistepoint der gives i de enkelte turneringer i Appendix 1

12. Hvordan er vejret ved den enkelte turnering?
Vi kan desværre ikke love godt vejr til alle turneringer, men vi gør vores bedste.
Du kan under hver turnering finde link til vejrudsigten for turneringen


13. Kan jeg købe en Tour spilletrøje eller top?
Ja, det kan du godt, men du skal være hurtig. Af hensyn til bestilling hos vores leverandør skal du bestille senest d. 18. marts. En spilletrøje eller top koster kr. 200 inkl. levering. Du kan bestille her

Spillerne i eliterækkerne ved Pepsi MAX stævnerne får som tidligere år udleveret spilletøj

14. Kan jeg spille med på Touren, hvis jeg er ungdomsspiller?
Ja, det kan du sagtens. Alle kan deltage.
Som ungdomsspiller kan du også deltage i ungdomsturneringerne, der bl.a. også kan kvalificere dig til DM i Beachvolleyball for ungdom. Nogle af ungdomsturneringerne ligger sammen med de store Tour-stævner

Læs mere om Ungdomsturneringerne her

15. Er der mere jeg skal vide?
Ja, det er der helt sikkert. Du kan bl.a. finde flere informationer på beachvolley.dk og på Downloadsiden, hvor du kan finde skabeloner for wild cards, turneringer, overførsel af ranglistepoint og meget andet


God fornøjelse på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2019

Der kommer til at vrimle med danske flag, når FIVB World Touren den kommende måned lægger vejen forbi Indien, Australien og Cambodja.

De regerende danmarksmestre på herresiden Mads Rosager og Jacob Stein Brinck har pakket kufferten og deltager i to internationale turneringer i løbet af de kommende tre uger.

På en stor del af rejsen får de selskab af DM-sølvvinderne på damesiden, Helle Søndergård og Simone Okholm, som også går foråret i møde uden for landets grænser.

De danske makkerpar begynder deres internationale kampagne i Indien den 28. februar, hvor Søndergård og Okholm er klar til Main Draw, mens Rosager og Brinck først skal igennem kvalifikationen for at nå dertil.
Følg med i damernes turnering her og herrernes turnering her.
  
Fra Indien går turen til Australien, hvor Helle Søndergård og Simone Okholm er med i kvalifikationen den 6. marts. Den turnering kan følges her. 
Det er samtidig foreløbigt sidste stop på rejsen for de to.

Stort set samtidigt, men i Cambodia, er Mads Rosager og Jacob Stein Brinck klar til Main Draw. Turneringen begynder den 7. marts og kan følges her.  

To uger senere, den 21. marts, er det så et andet dansk par, der skal i aktion i Cambodia, når Kristoffer Abell og Martin Trans Hansen prøver kræfter med den internationale scene.
Den turnering kan følges her.
Page 1 of 37


Kontakt

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Ansvarlig for beachvolleyballområdet
Sekretariatschef
Claus Bøllingtoft

Kontakt vedrørende beachvolleyball
Beachvolleyball administrator
Peter Morsing
tour@beachvolley.dk

Elitechef for beachvolleyball
Anders Lund Hoyer
alhoyer@hotmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer