Betingelser

Posted in Uncategorised

Når du skal registreres som beachvolleyspiller og kunne tilmelde dig stævner hos Volleyball Danmark, er der en række betingelser, som vi her vil oplyse dig om.

Betaling
Følgende betingelser gælder for betaling af diverse produkter/ydelser:

Registrering og Tilmelding
Alle kan frit gå ind og oprette en profil, men skal man være aktiv beachvolleyspiller, så skal man indløse en beachlicens. Bestyrelsen i Volleyball Danmark har besluttet, at licensen i 2019 koster kr. 175,- for spillere der vil deltage i Eliterækken på Danish Beachvolley Tour . dog kun kr. 75,- hvis man kun deltager i Open turneringer.
For spillere i Bredderækkerne koster licensen kun kr. 10,-
For spillere i ungdomsrækkerne koster licensen kr. 75,-
At deltage i et stævne koster mellem 200 og 500,- kr. afhængig af hvilket stævne og række man ønsker at deltage i. Der fremsendes kvittering pr. mail for fuldendt tilmelding til et stævne.

Betalingsmetoder
Alle produkter/ydelser skal betales online ved hjælp af Dankort/Visa-Dankort/Mastercard (betaling via din netbank). Volleyball Danmark benytter til formålet en løsning fra Dansk Internet Betalings System (DIBS). Det er kun muligt at aktivere sin profil/tilmelde sig til stævner via disse metoder.

Levering og fortrydelse
Så snart du har tilmeldt dig et stævne, kan du se det under "Mine stævner" på http://minsport.volleyball.dk/Login.aspx

Det er muligt at framelde sig et stævne helt frem til tilmeldingsfristen og derved få gebyret retur, dog fratrukket 20 %. Ved afbud/framelding efter tilmeldingsfristen tilbagebetales gebyret ikke. Det er ikke muligt at ophæve sin licens og derved få licensgebyret retur.

Kontaktinformation
Når du indbetaler penge via vores onlinesystem sker det til:
Volleyball Danmark
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
CVR nr: 22732218
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Propositioner mv.
Som spiller skal man acceptere nogle regelsæt for touren.

Regler
Der spilles efter de officielle beachvolleyregler. Reglerne kan findes her >>

Propositioner
Danish Beachvolley Tour reguleres derudover af et sæt propositioner, som dels beskriver de generelle forhold på touren, dels forholdene i den enkelte række. Sidst i propositionerne er der en aktiverklæring, der gælder for alle spillere. Hent propositionerne for 2019 her >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer