Eliteturneringen

Posted in Uncategorised

Vil du vinde DM, eller bare være god?

Det er i disse rækker, at slaget står om det officielle DM i beachvolley. Eliteturneringen består af Elite-, 1., 2., 3., og 4. division, og hører I til blandt de øvede, rutinerede eller ligefrem toptrænede, så er Eliteturneringen stedet for jer.

Rækkerne hænger sammen på den måde, at holdene med flest point spiller i de bedste rækker og så fremdeles. Har man ingen point, vil man således helt automatisk starte i laveste række.

Rækker for herrer og damer
Hos både damer og herrer spiller man med to spillere på banen og ingen udskiftningsspillere.

Antal hold i eliteturneringen
Til de indledende stævner er det forskelligt fra stævne til stævne, hvor mange hold der optages i de enkelte rækker. Der vil dog min. kunne optages 24 hold i alle divisionsrækkerne.
Holdene  vil ved de indledende stævner blive inddelt i rækker á 8 hold. Dette gøres for at de enkelte rækker bliver så jævnbyrdige som muligt.

Til Semifinalestævnerne og Tour-finalen er der dog 16 hold i Elitedivisionen, 8 hold i 1. division, 8 hold i 2. division, 8 hold i 3. division og op til 16 hold i 4. division.
Til finalestævnet er der 8 hold i Elitedivisionen (DM-finalen), 8 hold i 1. division, 8 hold i 2. division, 8 hold i 3. division og op til 16 hold i 4. division.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer