Bredderækkerne

Posted in Uncategorised

Plads til både gode breddespillere, familien og badedyrene!
Bredderækkerne er stedet for familie-, firma- eller hyggehold som mest af alt skal ud og have en god oplevelse på stranden. Der er på Danish Beachvolley Tour mulighed for at tilmelde både dame-, herre- og mixhold. Det er også stedet for dig, som har prøvet at spille beachvolley før, men ikke nødvendigvis har lyst til at være med i pointræset i Eliteturneringen.

Vælg din række
2 personer dame eller herre
Her spiller man beachvolley i samme rendyrkede form som "profferne", nemlig 2 personer på banen. For nogle spillere er det rækken, hvor man øver sig lidt inden man tager springet op i Eliteturneringen. For andre foregår det mere på hyggebasis. Der må ikke være udskiftningsspillere i denne række.

2 personer mixrækker
Her er der plads til lidt af hvert. Typisk vil 2 personers mixrækken bestå af nogenlunde øvede spillere, som vælger at stille op i en mixkonstellation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 

Login for administratorer